Filorga tripje met mijn mama

Voor de eerste keer in al die jaren dat ik blog, ging mijn mama mee op persreis. Niet alleen omdat het haar gezellig leek, maar ook omdat ze zo’n grote fan is van Filorga. Een Frans merk dat ten huize Keuppens op handen wordt gedragen. We hebben effectief een speciale kast met glas waarin we al onze producten van Filorga tentoonstellen. Het Franse, cosmetische merk Filorga, is te vinden in de apotheek. Je komt ‘m daar sowieso tegen, want het is één van de sterkste spelers op de markt. Om zichzelf altijd te blijven vernieuwen, gingen ze ook nu weer aan de slag om iets compleet nieuw voor te stellen. Een tripje naar Parijs waarin de nieuwe lijn werd voorgesteld, was voor ons een fantastisch cadeau.

Een beetje achtergrondinfo

Filorga is ontstaan door Michel Tordjman. Hij is een cosmetische arts die écht bijzonder straf was op vlak van injectables en fillers. Hij bleef jarenlang experimenteren totdat hij de ingrediënten die hij gebruikte voor cosmetische ingrepen, ook kon gebruiken in producten (crèmes voor gelaat, lichaam etc) en dit zonder injectables. Het merk is ontstaan in Parijs en straalt ook dat gevoel uit. Ze blijven trouw aan Parijs, waardoor we natuurlijk ook uitgenodigd werden in Parijs om de nieuwe lijn te ontdekken.

Global Repair

Een nieuwe lijn, op en top anti-aging, ligt momenteel in de winkels om heel wat mensen te helpen. Ik vond het natuurlijk, als 27-jarige, best heel moeilijk om producten voor anti-aging te testen. Mijn mama was proefpersoon van dienst. Mijn mama is altijd heel eerlijk en oprecht, dus ik wist meteen of ze de lijn goed zou vinden of niet. De Global Repair lijn is dus een cosmetische lijn voor dames boven de 50 die hun huid willen laten stralen naar de leeftijd die ze zich mentaal voelen. Dynamische powerladies die graag een verjongende boost van de huid willen. Filorga gaat voor hen aan de slag met intensive repairing formules: de ingrediënten van dienst zijn maar liefst 50 mesofactoren, 3 supernutriënten (op basis van bijvoorbeeld jojobaolie, cameliaolie) en 4 celboosters. Ze gaan volgende probleemfactoren aan:

  1. rimpels allereerst
  2. geen glowy huidje meer, eerder dof
  3. donkere vlekjes of kringen
  4. ze willen de huid verstrakken omdat met ouder te worden de huid natuurlijk iets slapper aanvoelt

We deden een hele leuke test op hotel, waarna ook een shoot volgde. Mijn mama straalde écht, als nooit tevoren. De producten hadden meteen effect op haar, maar ook op mij. Ik testte het gewoon op mijn hand (eerst het serum, dan de crème) en ik schrok écht enorm van het resultaat. Mijn ene had zag er strakker uit, zonder dat je mijn aders nog zag lopen. Ik heb dat best wel hard, dat je soms mijn aders fel ziet op mijn handen. Al na het gebruik van de serum was dat weg. De crème voedde mijn huid nog eens extra hard. Geen vettige plakboel die niet introk, maar een crème die rijkelijk aanvoelt en toch snel intrekt. Heerlijk!

Het oordeel van mijn mama

Dat resultaat op mijn mama haar gelaat was ab-surd! Je zag meteen dat de huid strakker werd na het gebruik van serum en crème. Mama heeft een hele droge huid. De serum met onder andere retinol voor meer collageen en hyaluronzuur deed haar duidelijk deugd. Ze gebruikt ‘m ondertussen een maand elke dag in de ochtend en in de avond (kunnen allebei dienen voor overdag + avond) en het verschil is énorm. We hadden eigenlijk een voor en na foto moeten maken, want dit is éééécht een zot resultaat. Haar huidje heeft een mooie glow, voelt sterker maar ook strakker aan en aan de hals zijn de rimpels fel verminderd. 

De packaging is mooi zwart, heel luxueus én eigenlijk ideaal om als kerstcadeau te geven aan je mama. Voor elke mama kan deze Global Repair een wereld van verschil geven. En ja, binnen enkele jaren moeten we zelf de anti-aging te lijf gaan. Vanaf nu te koop bij Ici Paris XL!

Het was een heerlijk verblijf met de lieve mensen van Filorga (special thanks to Cathy) in het mooie Grand Powers hotel in hartje Parijs. We genoten van heel wat lekkers op unieke plekken, maar de test van de Global Repair lijn samen met de shoot met mijn mama was onvergetelijk. Hierbij alvast mijn leukste foto’s: