Primark Prism collection

Het is zomer en dat wil zeggen: festivals! Tomorrowland komt eraan én dat is ééntje waar ik stiekem eeeenorm naar uitkijk! Ik wil me dan altijd helemaal optutten, op een ietwat specialere manier. Ik stelde voor de zomer mijn nieuwe collectie bij Zeb voor, grotendeels in thema van de mermaids. Ik wou die trend aanhalen tijdens Tomorrowland én zo kwam ik terecht bij de fijne én hippe nieuwe collectie van Primark.

What’s in a name?

In de nieuwe collectie vinden we héél wat waar ik helemaal gek van word. Ik noem maar op: shimmering oogschaduw en highlighters, van kleur veranderende lippenstiften, mermaid hair sticks én jawel ook holographic lip gloss. Perfect voor in de zomer, nog beter voor op festivals. Ik ben het meest fan van de glitter fix, waardoor glitters mooi op je gezicht blijven plakken. Leuk is het ook als je de hair glitter gebruikt wanneer je een strakke vlecht hebt. A real mermaid!

Als laatste vind ik het grote eyeshadow palet de max. De glitters blijven lekker lang zitten, dus je kan het palet ook gebruiken tijdens een fijn feestje of wanneer je gewoonweg zin hebt om te shinen.

Pricewise?

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want de items beginnen vanaf €2. Sterker nog, het duurste beautyproduct is €6. Top prijs, zeker voor de fancy items die je in de plaats krijgt. Zeker leuk om ook cadeau te geven aan één van je vriendinnen. Scoren gegarandeerd! Ik ga er alvast mee aan de slag. Het resultaat binnen twee weekjes op Tomorrowland. Ja hoor, de countdown is begonnen!