Happy tan

In de zomer wil iedereen een bruine teint. Ik kom eventjes in de zon en heb vaak al meteen een bruinere teint. Dan spreek ik nog niet over mijn papa. Die zat sinds april vaak op een terrasje aan zee én kwam terug alsof hij vijf weken op vakantie was geweest. Gelukkig zit dat toch in mijn genen. Maar hoe dan ook, als ik naar een feestje wil, vind ik het absoluut nodig dat mijn benen een mooie bruine teint hebben. Spray Tanning is hip én daar heb ik nu het beste merk ooit in gevonden. Ik moet eerlijk zijn, maar aan deze topper ben ik nu al verslaafd. Ik wil ‘m zo vaak gebruiken, al heb ik pas na anderhalve week de spray tan weer nodig. Mine Tan blijft énorm lang zitten én hoe dat komt, vertel ik graag in deze blogpost.

Mine Tan is ‘s werelds eerste spraytan liquid op waterbasis. De Mine Tan producten geven een unieke bronsbehandeling, maar dat toch op een ietwat natuurlijkere manier. Er zijn belangrijke antixodanten aan deze bronzers toegevoegd om de huid te herstellen en te revitaliseren. In de mijne zit bijvoorbeeld jojoba olie, kokosolie en avocado olie. De gewichtsloze formule absorbeert snel om vocht in te sluiten, terwijl essentiele vetzuren die van nature aanwezig zijn in kokosnoot, de droge huid verzorgen. Vooral de kokosnoot ruik je als je de spray tan hebt gedaan. Het ruikt niet alsof je uren in de zon of onder de zonnebank hebt gelegen. Een frisse toets door de kokos die eveneens zorgt voor de hydratatie. De huidtint en textuur krijgen een oppepper voor een prachtig resultaat. De hydratatieboost geeft de huid nieuwe bouwstoffen waardoor deze 1 Hour Tan zowel een hydraterende body lotion, als zelfbruiner is. Het resultaat is een mooie bruine teint die echt natuurlijk lijkt.

  

Ze hebben zelfs nog meer producten die nog meer gaan verzorgen en eveneens voor een mooie, rijke bruine teint zorgen. My Moroccan bijvoorbeeld is een intensief hydraterende bronzing behandeling die zelfs de droogste huid voedt en transformeert. Hoe dan? Wel simpel! Deze spraytan lotion is instant vocht dat zachte, zijdeachtige resultaten geeft. Deze 1 Hour Tan werkt sneller en gaat langer mee. Tot zelfs meer dan twee weken bij me. Wanneer ik een kuur doe zorg ik echter wel dat elke avond mijn huid gaat verzorgd worden met bodylotion die goed voor extra voeding zorgt.

Het verschil is dus dat de bruine teint ietwat dieper van kleur is, langer blijft en dat dit product nog inspeelt op meer verzorging. My Moroccan bevat nuttige voedingsstoffen die worden opgenomen door de huid en draagt bij aan het verlichten striae, rimpels, fijne lijntjes en een droge huid. Ik ben zo’n fan van dit merk!

Online shoppen kan via de website van Florale Haircare.