Happy smile

Dagelijks poetsen we allemaal onze tandjes. Om eerlijk te zijn was ik soms een freak die drie tot vier keer zijn tanden poetste. Ik wou écht de witste tanden, ook al is het niet altijd even goed om je tanden zoveel te poetsen. Witte tanden krijg je deze tijd ook door het regelmatig gebruiken van Whitening tandpasta’s, die ervoor zorgen dat je tanden sneller wit ogen. Ik vind ze meestal vrij pijnlijk. Mijn mond bloed snel tijdens het tandenpoetsen omdat ik best wel hard poets. Als je tandpasta dan niet voor gevoelige tanden is, heb je zoals mij snel bloed in je mond. Ik ben met Oral-B een testfase in gegaan waar ik vanaf nu mijn tanden poets met een elektronische tandenborstel én met de Oral-B 3D White Whitening Therapy – tandpasta’s (wat een lange naam, zeg!).

What’s in a name?

Er zijn twee verschillende nieuwe tandpasta’s in dit gamma. First of all: de Oral-B 3D-White Whitening Therapy Glazuurbescherming en natuurlijk ook de Oral-B 3D-White Whitening Therapy Gevoelige tanden. Die laatste is meteen ook stiekem mijn favorietje!

De formule van de Oral-B 3D White Whitening Therapy Gevoelige Tanden Tandpasta is ontwikkeld met het actief mineraal complex. Wat betekent dat nu écht? Dit geheel bevat sodium fluoride (demineraliseert het glazuur om de tanden te versterken), silica (verwijdert oppervlakkige verkleuringen op de tanden door ze heel zachtjes te polijsten voor een heldere en wittere glimlach) en oppervlakte actieve stoffen (welke zorgen voor schone en frisse tanden). De whiteningformule is er dus voor gevoelige tanden én maakt eveneens je tanden prachtig wit door verkleuring aan de oppervlakte te verwijderen. De tandpasta verzorgt je tanden zonder dat ze gevoelig worden. Het versterkt en beschermt daarenboven het tandglazuur én de tandpasta is voor het glazuur ook lekker zacht.

Maar hadden we echt resultaat?

De smaak is peppermint, wat ik best lekker vind.  Ik gebruik de tandpasta’s afwisselend. De ene in de ochtend, de andere ’s avonds. Ik gebruik de producten samen met de elektronische tandenborstel, wat zo’n gemak is én makkelijker is voor mijn tandvlees. Met m’n Oral-B Genius 9000 elektrische tandenborstel heb je de perfect match voor je tanden. Ik heb ‘m in rosegold en hij kan zelfs verbonden worden met de Oral-B app. Het biedt je realtime coaching om te poetsen zoals aanbevolen door de tandarts of mondhygiënist. Je kan de tandenborstel in zes verschillende standen zetten, zodat ieder toch zijn poetsmanier elektronisch kan omzetten. Yay!

Ik ben fan fan fan!