The Body Shop x XMAS

Ja hoor, Kerstmis komt er alweer aan. Ik denk ergens nog een beetje dat ik helemaal in de zomer zit, maar ondertussen gaan de dagen in oktober wel goed vooruit. Het kerstgevoel kreeg ik vorige week in Amsterdam, waar The Body Shop wel een héél speciaal event organiseerde. Een vroeg kerstfeestje waar de allernieuwste kerstcampagne én kerstitems werden voorgesteld stond er op het (kerst)menu. Ik ben blij verrast door het kerstfeestje, want The Body Shop bewees opnieuw dat het hart op de juiste plaats zit.

XMAS voor iedereen

The Body Shop is een samenwerkingsverband aangegaan met International Alert om jonge vluchtelingen te helpen zich weer kind te laten voelen. De organisatie heeft als missie om een vreedzamere wereld te creëren, een wereld waarin iedereen gelukkig is en veilig kan leven. International Alert werkt in het bijzonder samen met Syrische vluchtelingenkinderen met als doel ze hun een glimlach terug te geven. Bij aanschaf van een cadeau uit de seizoenscollectie van The Body Shop, help je het ‘PEACE PLAY PROJECT’ te financieren, zodat vluchtelingenkinderen in Libanon een veilige plek hebben om te spelen en te herstellen. Lief, creatief én vooral met een groot hart voor kids die het minder goed hebben en géén cadeautjes onder de kerstboom hebben.

Mijn favorietjes

De body butters kennen we allemaal ondertussen al van The Body Shop. Ze blijven één van mijn favorietjes. Ook deze winter gaan ze wéér in een nieuw jasje gestopt worden en daar ben ik bijzonder gelukkig om. Mijn favoriet die sowieso onder mijn kerstboom mag liggen is de Vanilla & Cchai! Chai met warme en opbeurende vanille, gekruid met overheerlijke specerijen als kardemom, steranijs en saffraan. Yummie! Frosted Berries is eveneens een topper van formaat, maar als ik écht moet kiezen ga ik voor de vanille variant.

Ook de maskers hebben een héél fijne verpakking gekregen. Je kan ze zelfs allemaal tezamen bundelen én cadeau geven aan je beste vriendin, je vriend of je mama! Een cadeauset met vijf Expert Maskers voor elk huidtype en elkegelegenheid: Amazonian Acai Energizing Radiance Mask (75 ml), Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask (75 ml), British Rose Fresh Plumping Mask (75 ml), Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask (75 ml) en het NIEUWE Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask (75 ml). Die laatste is écht de max!

Algemeen zijn de verpakkingen ook écht super leuk deze winter. Ahhh, ik kan al niet meer wachten tot Kerst!

Kort maar krachtig

Speel deze Kerst mee met The Body Shop en ondersteun het ‘PEACE PLAY PROJECT’! Ik ben helemaal fan. Met elke gekochte cadeauset uit de seizoenscollectie van The Body Shop help je vluchtelingenkinderen om een jaar lang op een veilige plek te spelen. Dan heeft je kerstcadeau effectief een dubbele betekenis. Zo oprecht mooi!