Remington Air Plates

Je haar stijlen: één van de bezigheden die ik haast elke dag doe. Ik heb extensies en gelukkig zijn ze echt perfect om te stijlen. Normaal ruiken extensies best wel vies, maar mijn nieuwe extensies van Extensionelle zijn wel écht perfect eveneens dus ook als je je haren wil stijlen.

Ik schrok wel effe toen ik de Remington stijltang mocht proberen. Ik had nog nooit eerder een stijltang gezien met zwevende platen. Je moet een beetje denken aan zo’n verende platen, die precies een beetje los staan. Het is niet makkelijk uit te leggen, maar wel zo makkelijk in gebruik én vooral razendsnel: met één beweging had ik een hele stijle lok in mijn handen. Bizar, want zeker bij extensions duurt het wel eventjes vooraleer ik écht een perfect stijl resultaat krijg. Je haren blijven dus ook gezonder zo, want er wordt minder lang hitte gebruikt op je haren. Win-win, want het gaat snel én je haren blijven meer beschermd.

Nog een voordeel is de snelheid van het opwarmen. De Remington Air Plates is in slechts 15 seconden op temperatuur. De temperatuur pas je eenvoudig aan de conditie en dikte van je haar aan. Dit maakt deze stijltang geschikt voor alle haartypes, dus ook voor mensen met heel droog of dof haar en zoals mij met extensions.

De platen van de Remington Air Plates zijn voorzien van een keramische coating. De stijltang glijdt hierdoor soepel door je haar en zorgt voor een zijdezacht, glanzend resultaat. Een effect alsof je bij de kapper bent geweest. De buitenkant is dan weer à la Cool Touch technologie, zodat je stijltang langs de buitenkant niet heet wordt. Ik heb me er vroeger eens zo hard aan verbrand, dat ik toen zelfs een viertal maanden geen stijltang meer durfde gebruiken. De stijltang was zo opgewarmd aan de buitenkant, vre-se-lijk! Die Cool Touch is trouwens ook perfect als je krullen wil. De stijltang kan ook de perfecte krul maken, doordat de buitenkant koel aanvoelt. Je hoeft daardoor niet bang te zijn dat je je vingers brandt. Je draait je haar om de platen en creëert in een handomdraai een mooie, soepele krul.

Ten huize Keuppens is altijd een stijltang steevast in huis. Zeker ook om mee te pakken op reis is het een must. Deze van Remington is ideaal, ook voor in mijn handbagage. Yes, deze is zeker en vast een keeper!

Meer weten? Surf snel naar de website van Remington om zelf kennis te maken met je nieuwe stijltang 😉

https://be.remington-europe.com/nl/women/haircare/straighteners/air-plates-straightener-s7412.html