Guestblog: iWhite proof

Vandaag starten we met een gloednieuwe categorie: Lieze test uit. Een vriendin van me, lieve Lieze, is een paar maanden geleden gestart met haar eigen blog. Ik vind haar schrijfstijl zo leuk, dat we besloten de koppen bij elkaar te steken en samen te werken aan een bepaald aantal productreviews waaronder deze iWhite. Een super fijn productje dat ik heb laten testen door mijn panel: de jonge, getalenteerde Lieze én mijn papa. Hoe mijn papa’s reactie was, kan je overmorgen op de blog vinden. Eerst de beurt aan Lieze, die ons fijn verteld wat die iWhite nu eigenlijk is. Ik was ook héél benieuwd naar haar eerlijke mening, die bijzonder positief was. De foto’s logen er niet om:  je zag meteen resultaat na het eerste gebruik. Geniet van mijn eigenste gastblogster Lieze en haar review:

 

Witte en mooie tanden zijn toch een van de belangrijkste dingen aan het uiterlijk van iemand, niet? Als ik iemand ontmoet zijn tanden een van de eerste dingen die mij opvallen en net daarom vind ik het zo belangrijk dat ook die van mij er gewoon mooi en net uitzien. Koffie, thee, rode wijn en roken kunnen een invloed hebben op de tint van je tanden dus hoe leuk is het dat er dingen bestaan zoals iWhite!? Ik testte de iWhite instant en wil graag mijn ervaring met jullie delen. 

De iWhite Dark Stains Set bestaat uit een iWhite Dark Stains kit met voorgevulde bitjes, tandpasta en een tandenborstel. Een handige kit, die je meteen resultaat zal geven. Klinkt goed, toch?
  

Beginnen bij het begin? Wat is die Dark Stains technologie nu?

iWhite Dark Stains is een gebruiksvriendelijk en veilig product voor het verkijgen van wittere tanden dat specifiek ontwikkeld is met de Dark Pigment Adsorption Technology. Deze technologie is gebaseerd op de sterke, bindende eigenschappen van geïncapsuleerde actieve koolstof (microparels). Na activatie adsorberen, neutraliseren en elimineren de microparels donkere vlekken en slechte adem veroorzaakt door roken en het drinken van koffie, thee en/of rode wijn. iWhite Dark Stains voorkomt daarnaast de vorming van nieuwe donkere vlekken op de tanden.

Ik ben altijd heel voorzichtig op vlak van mijn tanden omdat ik niet graag rond zou lopen met overgevoelige tandjes, maar na het gebruiken van dit product is dat zeker niet het geval. iWhite is klinisch getest en de onderzoeken toonden aan dat er geen gevaar is voor gevoeligheden. 
 
Let wel op, het product is afgeraden voor kinderen onder de 14 jaar, zwangere vrouwen én vrouwen die borstvoeding geven! iWhite bevat geen waterstofperoxide waardoor het product veilig is voor de tanden en het tandvlees. Het resultaat zal bij mensen die gelere tanden hebben natuurlijk veel sneller en harder te zien zijn, ook hangt het er vanaf hoe het zit met jouw persoonlijke mondhygiëne. Het gebruik van rode wijn, tabak, thee en koffie zal na lang gebruik weer vlekjes veroorzaken, maar gelukkig kan je de behandeling zo lang doen als je zelf wilt. Ik ben alvast blij met hoe het werkt en de resultaten mogen er ook zijn! Bij mij persoonlijk was het resultaat niet zo spectaculair, maar de enige mogelijke vlekjes op mijn tanden zouden die van mijn dagelijks kopje thee zijn. 

Hoe werkt het nu? Wel, eerst en vooral moet je je tanden poetsen met de tandpasta die er bij geleverd wordt, daarna moet je zorgen dat je handen proper én droog zijn zodat je het bitje mooi in je mond kan steken. De bitjes moeten 20 minuten in je mond blijven en je kan zowel de boventanden als ondertanden tegelijk behandelen, hoe handig is dat? Eigenlijk is het super gemakkelijk toch? Je kan thuis gewoon zelf je tanden tot 8 tinten witter maken terwijl je ondertussen iets anders kan doen, zo verlies je geen tijd met je tanden ergens anders te laten bleken. De bitjes zijn zacht en zitten best wel comfortabel in je mond, en ook de smaak van de gel in de bitjes is helemaal niet vies, -ja daar had ik op voorhand schrik voor, haha!- de gel smaakt naar munt en is helemaal niet onaangenaam, bovendien heb je na de behandeling een enorm frisse adem en dat is ook mooi meegenomen. Er zitten in de kit 10 bitjes, goed voor 5 dagen behandeling dus. Ik ben alvast overtuigd! 

Heb jij hier ervaringen mee? Dan hoor ik het graag van jou! Je kan zelf een set aankopen via deze link! Er is trouwens een tijdelijke promo van 20 procent op de webshop, so be quick! Nog tot eind december kan je van deze korting genieten. Leuk dus om ‘m cadeau te doen?

Meer over Lieze kan je via deze link vinden!