Harmony Concept for you!

Een dagje jezelf verwennen kan bij Peggy en Fedra van Harmony Concept Rillaar. Een viertal jaren geleden kwam ik met huidproblemen naar de zaak, waar ze me een fantastische verzorging gaven voor mijn gelaat. Vier jaar later stap ik dankzij Bongo opnieuw binnen bij Harmony Concept én zijn ze nog sterker als ervoren in wat ze doen: je huid, je haren én je innerlijke zelf zo goed en natuurlijk mogelijk verzorgen. Waarom je bij de twee dames zeker eens moet langsgaan?

Wat ze zelf willen bereiken:

“Harmony Concept staat voor harmonie tussen schoonheid en natuur, maar ook voor balans tussen geest en lichaam. Echte schoonheid zit immers niet alleen aan de buitenkant maar straal je ook gewoon uit wanneer je je goed voelt! Daarom bieden wij verschillende protocols die het resultaat zijn van een unieke synergie tussen natuurlijke ingrediënten en nieuwe technologieën. Al onze behandelingen worden tevens wetenschappelijk onderbouwd, en we kunnen het beloven: de resultaten zijn werkelijk verbluffend!”

Ze maken geen blaasjes én boeken bij iedereen resultaat. Ze kennen de know-how om aan te voelen wat bijvoorbeeld de huid nodig heeft. Zo hebben ze bij mijn ultragevoelige huid de producten van Schrammek. Dé dokter die producten ontwikkelde voor mensen met zo’n huid die snel kan reageren. Ik ben helemaal gek van de SOS Balm bijvoorbeeld. Deze voedende crème kalmeert de huid en brengt een beschermend laagje aan. Het product zorgt ervoor dat geïrriteerde huid meteen verzacht en versterkt wordt. Héérlijk, zeker omdat je zelf ziet dat je ook met thuisverzorging je huid kan sterker maken. Mijn huid is absoluut gereinigd door de combinatie van de producten en de behandelingen. Er zijn verschillende behandelingen maar Fedra en Peggy zoeken effectief naar de beste oplossing voor iedereen. Zo kan je bij Harmony Concept een exclusieve HydraFacial therapie ondergaan, de kracht van de kruidenbehandelingen ontdekken van Dr. med. Christine Schrammek, je huid repareren met de Duolift, veerkracht in je huid herwinnen met Elasto infusion therapy. Dat laatste heb ik vandaag getest met een top resultaat!

Daarnaast is het belangrijk dat ze je blijven opvolgen. Maar toch is er meer! Je kan jezelf een complete dag laten verwennen want de dames hebben heel wat aangenaams te bieden. Mijn favorietjes die ik zelf getest én goedgekeurd heb:

Suikerontharing voor mijn bovenlip: natuurlijke ingrediënten én met een langdurig effect! Je kan het goedje waarmee ze ontharen zelfs opeten – maar dat is natuurlijk wél gek als je weet dat het je haartjes kan verwijderen. Het bewijst wel dat het effectief pure producten zijn.

Daarnaast is de Golden scrub van Harmony Concept écht heerlijk! Voor een mooie Sunglow kies je nadien best om de Tantasia bronzer te gebruiken van Jane Iredale, gebaseerd op mineralen en natuurlijke ingrediënten. Je kan zelf nadien je bruine teint onderhouden met de bronzer. Na de scrub is het wel éffectief een prachtig resultaat én zelfs zonder reacties.