Always classy: dé enkellaarsjes

Het leuke aan dit seizoen vind ik zeker wel dat je enkellaarsjes kan dragen. Enkellaarsjes die zowel zomer, als winter sterk scoren vind ik een must. Enkellaarsjes die je het hele jaar door kan dragen, én dus genoeg plezier aan kan hebben. Ik neig meteen naar een zwarte, classy versie. Een laarsje dat meteen dat pittig detail geeft aan je complete look. Enkellaarsjes zijn zo easy-to-wear, ze kunnen bij bijna iedere outfit en zijn geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Ze maken je outfit met een stoere jeans nét wat vrouwelijker. Hoe kan je jouw enkellaarsjes combineren? Ik heb enkele leuke tips voor jullie!

tip 1: Rol je broekspijpen op

Wanneer je een klein stukje van je enkel bloot laat, zullen je enkellaarsjes nog meer in het oog springen. Rol hiervoor je broekspijp een klein stukje op tot boven de laarsjes. Je kan het beste je broek oprollen vóórdat je hem aantrekt. Grijp je altijd naar een skinny jeans als je enkellaarzen aantrekt? Kies een keer voor een rechte broekspijp, of ga voor een stoere boyfriend jeans. Hierbij is het knap als je enkellaarzen met een hak eronder draagt.

tip 2: Monochrome kleuren zijn sowieso top

Kies voor dezelfde kleur laarzen als de kleur van je jeans. Monochroom is in! Ook deze trend kan je het best combineren met enkellaarsjes met een hoge hak. Doordat je je broek en schoenen in dezelfde kleur draagt lijken je benen langer, pluspunt! Kies voor een mooie zwarte jeans met zwarte boots.

tip 3: Draag een midi skirt

Zoals ik op de foto hier bovenaan draag bijvoorbeeld. Het geheel komt meteen classy. Ik kan er evenzeer een sneaker onder dragen, maar door het gebruik van de enkellaarsjes, krijg ik meteen meer dat extra klassevolle effect. Ik heb gekozen voor een midi skirt met print, maar je kan ze in alle kleuren vinden. Zwart is sowieso leuk, maar ook de felle neon tinten zijn bijzonder hip deze zomer.

tip 4: Vouw de onderkant van je broekspijp naar binnen

Bij een skinny jeans kan je er ook voor kiezen de binnenkant van de broekspijp aan de onderkant naar binnen te vouwen. Dit kan je doen als je je broekspijpen te lang vindt en wanneer je geen zin hebt om de broekspijpen opvallend op te rollen. Zo kan je gemakkelijk de perfecte lengte van je broek creëren zonder dat er een schaar bij nodig is. Vouw de broekspijp naar binnen voordat je deze aan doet.

Heel benieuwd alvast hoe jullie de enkellaarsjes combineren. Stuur me zeker een mailtje met jullie tips!
Ik heb mijn enkellaarsjes trouwens gevonden op de site van Sacha (waar ik écht grote fan van ben). Je kan alle enkellaarsjes via deze link bekijken. De cowboyboots, animal printed boots én de classic enkellaarsjes zoals mij zijn mijn favorietjes. Veel shopplezier!