Spannend fashion nieuws morgen!

Lieve schatten, 

Ik ben terug helemaal mee met het bloggen. Het lijkt eeuwen geleden, maar ik geniet er ontzettend van om terug te bloggen voor jullie en jullie terug wat meer te vertellen over m’n leven. Ik had tijdens de Corona periode natuurlijk niet veel te vertellen. M’n werk lag ook een beetje stil, dus vond het best moeilijk om opnieuw te bloggen. 

Er is de laatste tijd heel wat gebeurd: een nieuw boek, een eigen beautylijn én vooral een volledig opnieuw opgeladen Yentl. Die lockdown heeft me ergens enorm veel deugd gedaan. Ik heb eventjes alles kunnen afwerken, nieuwe doelen gesteld én ben vooral bezig geweest aan een enorm groot projectje. Wat dat projectje is, gaan we vandaag bekendmaken via de pers. Benieuwd? Check dan zeker en vast vandaag al Story Magazine.

Op woensdag (morgen) vertel ik er ook alles over via m’n sociale media. Dit weekend zal ik ook via deze weg het nieuws bekendmaken. Wat denk jij dat het is?

Op de foto hierboven kan je al een klein beetje afleiden met wie het project is. Zo spannend dit. Ik ben écht benieuwd wat jullie ervan zullen vinden. Ik ben zelf alvast énorm blij met het nieuwe project. 

Je mag me altijd mailen wat jij denkt dat het is via contact@justyentl.com

 

Ik hoor jullie snel!

Liefs, 

X Yentl