De mooiste lingerie voor dames

Tijd voor een nieuwe blogpost!

 

(Dit is een advertentie)

Zoals jullie weten, ben ik graag met mode bezig bezig. Ik heb mijn eigen kledingcollectie en vind het dan ook geweldig om de laatste nieuwe trends te volgen. Dat gaat van kleding over schoenen tot accessoires. Wat ik nog fijn vind om te dragen, is mooie lingerie. Dat geeft me een extra vrouwelijk gevoel. Lingerie hoef je niet altijd te verstoppen, een mooie kanten bralette kan je perfect onder een blazer dragen, vind ik. In dit artikel vind je wat inspiratie om de mooiste lingerie te dragen.

 

Babydoll

Om te slapen draag ik in de winter liefst een lekker warme pyjama. Zo’n flanellen pyjama is niet alleen warm, maar ook heel zacht. In de zomer is dat uiteraard veel te warm. Dan draag ik liever en T-shirt, maar soms vind ik het ook fijn om een babydoll te dragen. Hier hangt niet zoveel stof aan, dus dat is perfect voor hele warme dagen. Een satijnen babydoll is heel aangenaam om te dragen, en wist je dat satijn je huis gezond en fris houdt? Gebruik ook een satijnen kussensloop in je bed om je haar gezond te houden en minder snel gespleten haarpunten te krijgen.

 

Balconette

Een bh draag je de hele dag door, dus ik vind het belangrijk dat deze comfortabel zit. Een bralette, bijvoorbeeld, heeft geen beugels en dat vind ik wel fijn aanvoelen. Maar ook een balconette bh hangt in mijn kleerkast, zowel een gevuld als een niet-gevuld exemplaar. Zeker onder een T-shirt met V-hals draag ik graag een balconette bh omdat deze bh diep is uitgesneden en zo niet boven mijn T-shirt uitkomt.

 

Body

Een body kan je beschouwen als lingerie, maar ook als soort van top. Je hebt gewone, eenvoudige body’s die effen zijn en je silhouet accentueren. Ga je een avondje uit en mag het wat meer zijn, dan kan je een kanten body dragen of een body dragen die wat dieper is uitgesneden en je borsten in de kijker zet. Een leuke kostuumbroek eronder en een blazer erover en je bent klaar voor een feestje!

Comfy ondergoed

Kant, een body, sexy lingerie… Ik vind dat heel leuk om te dragen omdat het me extra vrouwelijk doet voelen, maar als ik een dagje thuis in mijn jogging rondloop, draag ik liever iets comfortabeler. Ik vond in de winkel bij de onderbroeken voor dames boxers die erg gemakkelijk zitten. Je voelt haast niet dat je een onderbroek draagt. Ideaal voor een dagje thuis!