Détail handbags

Processed with VSCO with a5 preset

Het is bijna zomer. Het mooie weer is in aantocht. Het zonnetje zal ons goed doen, we kunnen weer heerlijk buiten leven. Het is tijd voor vrolijkheid én dat mag ook te zien zijn in je nieuwe handtas.
Een nieuw seizoen schreeuwt in de mode om nieuwe kleuren. Bij de echte tassenliefhebber begint het ongetwijfeld te kriebelen om iets nieuws te shoppen. Het moet natuurlijk wel passen bij je nieuwe outfit. Is jouw garderobe al zomerklaar?

De handtassentrend deze zomer is héél breed:

De bucket bag, ook wel de buideltas genoemd, was groot favoriet op de catwalks van onder meer Alexander Wang, Derek Lam, Givenchy en Marc Jacobs. En geen wonder. Dit tasje oogt lekker nonchalant en is gemakkelijk mee te nemen. Zeker favoriet voor het komende seizoen.

Opvallende hengsels zijn een must voor je tas tijdens de lente en zomer van 2017. Vooral de ronde hengels zagen we veelvuldig voorbijkomen op de catwalk. Onder meer Chloé, Michael Kors en Givenchy hadden een rond en opvallend hengsel in hun ontwerpen. Naast rond zagen we ook hengsels gemaakt van touw zoals bij Louis Vuitton. Classy en stoer.

Maar de laatste trend is voor mij best wel speciaal! Hoe kleiner hoe beter lijkt het credo voor modehuizen als Chloé, Celine en Fendi. Net groot genoeg voor je geld, lipstick of mobieltje en het liefst gecombineerd met meerdere kleine tasjes zoals we zagen bij Hermes. Ik koos voor een kleintje, maar niet té mini van het mooie Belgische merk Détail. Een kleine, witte handtas maar met een mooi verhaal achter.

Détail: tell me more

Détail Collection uit Hasselt is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle, duurzame juwelen en handtasjes. Eigenaars Céline en Bob lieten zich in India inspireren door de rijkelijke natuurstenen en het enorm kwaliteitsvolle lokaal handwerk. Geïnspireerd door de plaatselijke rijkdommen brengen ze betaalbare unieke ontwerpen, handgemaakt door gepassioneerde ambachtslui

Détail collections probeert met hun prachtige juwelen en handtasjes een positief verschil te maken in het leven van de lokale Hindi bevolking.