Marco Tozzi, baby

Marco Tozzi is een merk dat ik een paar jaar geleden leerde kennen tijdens de persdagen. Bij de persdagen worden telkens de trends voor komend seizoen voorgesteld, zowel op beauty – food – fashion als lifestylegebied. Dan zijn er inderdaad merken die bijblijven. Bij mij was Marco Tozzi er ééntje van. Ik vertel jullie eerst én vooral meer over het merk, want daar gaat deze blog natuurlijk over.

 

Marco Tozzi is een schoenenmerk dat bekendstaat om zijn kwaliteitsvolle, betaalbare en vooral zeer fashionable schoenen. Laat ons even eerlijk zijn: als er één ding is waar de meeste vrouwen niet genoeg van krijgen, zijn het wel schoenen. Ik ben dan zo’n sneakerfreak die meestal resoluut voor de sneakers gaat. Een goed paar schoenen geeft je look net dat tikkeltje meer en maakt je outfit helemaal af. Dat heeft Marco Tozzi goed begrepen, want het merk staat garant voor kwaliteitsvolle (bye bye, pijnlijke voeten!) én eigentijdse schoenen. Dat laatste vind ik absoluut top aan het merk. Ze blijven trouw aan hun good vibes én zijn helemaal mee met de nieuwste trends. Toch proberen ze er elke collectie opnieuw iets speciaals van te maken. Een sneaker die opvalt, goed zit én vooral ook zeer draagbaar is.

Omdat de designers bij Marco Tozzi weten dat jij graag veel keuze hebt wat schoenen betreft, zijn de meeste van de schoenen (en dat gaat van pumps, sandalen en boots tot slippers en sneakers) verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik koos natuurlijk voor nieuwe sneakers. Deze zomer is wit nog steeds één van de topkleuren als het op schoenengebied aankomt. Toch heeft het merk er een makkelijke schoen van gemaakt waar mijn favoriete items gekoppeld worden tot één geheel. Ik heb het dan over kant, glitter én zilveren accenten. Bovenaan deze blog kan je alvast mijn sneakers vinden. Om zelf te shoppen kan je best surfen naar Sarenza, Zalando en Torfs. Zij hebben meestal een enorm uitgebreide collectie. En héy, nog mooi meegenomen: prijs-kwaliteit zit het merk perfect.