Zeb: be quick

De laatste items van de tweede Little Fortune collectie ligt ondertussen een tweetal maanden in de rekken. Ik wil jullie ongelooflijk bedanken voor de super fijne reacties en vooral de leuke foto’s die gepost werden met de hashtag #littlefortune.

De 2e collectie van mij was heel wat stoerder en meer tongue-in-cheek dan de vorige. Zo zijn de verwijzingen naar sprookjesfiguren in mijn laatste nieuwe kledinglijn allesbehalve braaf. “Bad Ass Princess”, “Cute but Psycho” en “Call me on my Shell phone”: deze prinsessen en zeemeerminnen hebben een hele hoop lef. Ik hou van Disney en de lieve prinsessen, maar toch zocht ik in mijn leven de bad things op. Dan heb ik het bijvoorbeeld over strafstudies, een fout vriendje of eender. Iedereen heeft zijn bad ass moment en dat wou ik koppelen aan de poezelige prinsessen quotes.

Ook de materialen verwijzen naar deze figuren: holografische stoffen, neopreen, roze velvet en schubvormige pailletten maken de look and feel van deze collectie erg glamorous. En die laatste vibe komt vooral door jullie goodwill, want door jullie steun kon ik twee fijne collecties maken waarin mijn persoonlijkheid steeds meer naar voren kwam. Thanks, just 100% thanks. Knipoog.