De mooiste schoenen voor het najaar

 

De zomer is voorbij en we kunnen geen slippers of sandalen meer dragen. Tijd om afscheid te nemen en nieuwe schoenen voor de herfst en winter aan te schaffen. Maar wie deze winter warme, maar toch stijlvolle voeten wil, moet misschien ook zijn sokkenlade vernieuwen. Ik geef je enkele tips mee om deze winter alle aandacht naar je voeten te laten gaan!

Biker Boots

Heb je al eens gehoord van Biker Boots? De laatste jaren zijn deze veterlaarzen erg hip. Ze zitten comfortabel, maar zijn vooral erg stoer. Je kan ze dragen onder een skinny jeans of een zwarte leren broek, maar ze passen ook onder een kleedje. Wat je ook draagt, deze schoenen maken je outfit net wat stoerder. De bekendste Biker Boots zijn die van Dr. Martens, maar ook andere merken hebben Biker Boots in hun assortiment.

Sneakers

Kan je nog wel sneakers dragen in de winter? Natuurlijk! Deze schoenen zijn er voor elk seizoen, net omdat ze in zoveel variaties bestaan. Typ online ‘sneakers voor dames’ in en je zal zien dat er ontzettend veel keuze is, ook voor de winter. Ben je geneigd om in het najaar geen witte sneakers te dragen omdat ze snel vuil worden? Waarom zou je dan niet voor een ander kleurtje kiezen? Zwarte sneakers, bijvoorbeeld, zijn perfect voor in de winter.

Als je graag sneakers wil dragen in de winter, zijn er wel een aantal dingen waarmee je rekening moet houden. Je kiest best voor waterdichte exemplaren die toch ook wat warmte bieden. Natte voeten zorgen ervoor dat je snel koud krijgt en dat willen we vermijden. Daarnaast is een goede zool met voldoende grip belangrijk, zodat je niet uitschuift op een nat wegdek door regen of sneeuw. Een goede tip: ga voor Gucci sneakers. Het assortiment is uitgebreid en de kwaliteit van deze sneakers is erg goed. Je moet wel wat meer geld op tafel leggen, maar in ruil krijg je exclusieve Italiaanse sneakers met een speciaal design.

Laat je sokken zien

Of je nu sneakers, loafers of boots draagt, een goede sok is belangrijk. Sokken houden niet alleen je voeten warm, maar zorgen er ook voor dat je geen bleinen krijgt. Twee paar sokken boven elkaar dragen zou zelfs heel goed zijn tegen koude voeten. Maar willen we niet vooral mooie sokken dragen die gezien mogen worden? Inderdaad, trek die glittersokken maar extra hoog op, want ze maken deel uit van je outfit. Je kan ook extra lange sokken kopen die tot aan de knieën komen. Ideaal om te dragen boven een paar panty’s. Extra warm en vooral een leuk accent onder dat korte rokje. Je had het misschien al in de gaten: sokken worden stilaan een echt mode-item.