Zomertrends voor juwelen: probeer ze uit!

*advertentie.

De zomer komt eraan en dat betekent: laat je zomerlook helemaal stralen! Je look is niet compleet zonder wat fijne juwelen. Welke probeer jij deze zomer uit? Laat het me weten!

Fijn, fijner, fijnst

Kies fijne juwelen met karakter: denk aan een ringetje in de vorm van een hartje, een ketting met kleine bedels aan of armbanden die gemaakt zijn uit een specifiek patroon: denk bijvoorbeeld aan een draaiende keten, een platte of een schakelarmband. Dit zorgt ervoor dat je ketting nog steeds erg fijn is en understated, maar geeft toch wat persoonlijkheid en maakt het interessant en tijdloos. En waarom zou je ze niet allemaal combineren? Als de materialen hetzelfde hout, maar enkel de vorm, anders zijn drie schakelarmbanden samen helemaal in.

Lange kettingen op een zomerjurk

Een lange zomerjurk met een open rug of diepe decolleté staat prachtig met een lange, fijne ketting. Maar ook kettingen met verschillende lengtes zoals een choker, een snake chain en een ketting met je initiaal gecombineerd zijn erg mooi bij een simpele witte top of zwarte T-shirt met blazer. 

Enkelbandjes voor een beachy look

In combinatie met mooie sandaaltjes of een leuk pump, ziet een gouden enkelbandje er prachtig op. Als je huid wat bruiner is en je net uit de zee komt, geeft het je die echte beachy look. Als je wat speelser wil gaan, ga dan voor kleine gekleurde parels in combinatie met witte parels die schitteren in de zon. Deze zomer kan je heel je juwelenlook wel wat een vakantiesfeer geven door oorbellen met turquoise stenen te dragen of Grieks geïnspireerde kettingen. Combineer je fijne gouden kettingen met een parelketting en een paar hoops en je bent helemaal klaar voor de Costa Brava!

Statement earrings

Niets cooler dan een paar statement earrings met een simpele look zoals een jeans shortje of een maxi dress. Ga voor goud, parels of hout. Zelf ben ik super fan van geometrische vormen voor wat grotere oorbellen. Zeker met lang haar, spelen ze super mooi met de zon.

 

Al van body chains gehoord?

Op social media is het al een grote trend, maar je ziet het nog niet veel in het straatbeeld. In plaats van het te houden bij enkelbandjes of teenringen, kan je all the way gaan met een body chain. In combinatie met een crop top, bikini of een los hemdje is het prachtig, zeker voor op vakantie. Het is een gouden fijne ketting die je rond je buik hangt of zelfs kan combineren met een halsketting.