Little Fortune stopt

Lieve schatten van me!

 

Opnieuw een blogje van me. Ik had beloofd opnieuw meer te bloggen en deze week wil ik jullie vier maal een kijkje in m’n leven geven via mijn blog. Just Yentl is zo speciaal voor me. De plaats waar alles begon. Het bloggen. Het doet me zoveel deugd opnieuw te mogen schrijven. Toch vind ik deze blogpost niet zo makkelijk om te schrijven. Ik kan moeilijk loslaten. De dingen die ergens gewoon worden. De angst. De controle. Maar toch moet het.

Ik plaatste onlangs een berichtje op Instagram met de vermelding dat Little Fortune stopt. Mijn eigen collectie stopt na vijf collecties met bestaan. Maar dat met een fantastisch opgeheven gevoel. Ik kreeg veel vragen over mijn post, die ik niet allemaal kan beantwoorden. Toch héél kort enkele antwoorden om jullie daarin ergens te kunnen betrekken. 

  • Wat is Little Fortune? Mijn eigen collectie, zo’n tof gevoel. Het waren vijf collecties gecombineerd pure pret samen met de mensen van ZEB. 
  • Waarom stoppen jullie? Soms lopen visies anders en krijg je het gevoel dat vijf collecties mooi waren. Stoppen deden we met opgeheven hoofd én met positief contact. Er is geen stress of spanning tussen de mensen van ZEB en mij. We hebben heerlijk samengewerkt en daar ben en blijf ik hen eeuwig dankbaar voor.
  • Komt er een nieuwe collectie van jezelf? Blijf vooral zeker up to date via mijn kanalen. Wie weet kom jij het via die manier het eerst te weten!
  • Blijf je in de ZEB Squad? Ik amuseer me tussen de Squad members dus voorlopig blijf ik mijn favoriete looks posten. Vandaag zelfs nog ééntje gepost!
  • Blijf jij Little Fortune houden? Little Fortune by Yentl heeft een stop. Het merk was fantastisch om te doen, maar ik ben zo druk bezig met nieuwe projecten die me nieuwe energie geven. Zoals ik al zei moet je zeker up to date blijven via mijn sociale media of natuurlijk via mijn blog. Ik beloof dat ik blijf bloggen en niet weer stil val! 

Een korte blog, puur om wat antwoorden te geven. Jullie, als mijn zalige volgers, moet ik er ergens in betrekken. Dankzij jullie kan ik fantastische dingen ondernemen. Dankzij jullie mag ik hier voor heel wat deze blog maken. En dat doe ik met alle plezier! Heel snel meer nieuws over nieuwe projecten!