Must haves voor elke fashionista

Tijd voor mode!

(Dit is een advertentie)

Ben jij gek op mode? Volg je nauwgezet de laatste trends? Droom je ervan om eens een echte modeshow bij te wonen? Dan delen we alvast onze passie voor mode! Ik vind het leuk om te experimenteren en eens iets specialer aan te trekken. Maar uiteraard heb ik ook heel wat basics in mijn kast hangen. Zin om je garderobe te vernieuwen? Deze must haves zijn onmisbaar voor elke fashionista!

Prints

Met prints kan je nooit iets misdoen, zeker niet in de zomer. Hoe leuk is het niet om een losse broek met grote bloemen op te dragen? Dat maakt je outfit meteen extra fleurig. Vaak worden fleurige zomerjurken met een bloemenprint gecombineerd met een split of volants, zoals Gucci wel eens durft te doen. Dat geeft je outfit een speciale toets. Een bijpassende handtas en kleurig paar sandaaltjes erbij en you’re ready to go. Uiteraard kan je kiezen voor één kledingstuk in een bepaalde print, maar misschien mag het wat gewaagder voor jou? Haal alles uit de kast en mix gerust verschillende patronen. Grote en kleine bloemen kan je samen combineren, maar ook strepen en bloemen passen tegenwoordig perfect samen. Geen combinatie is te gek!

Luchtige zomerjurkjes

In de zomer kan je echt niet zonder frisse zomerjurkjes. Linnen is een aangename stof bij 30 graden. Lang, kort of midi, alles kan. Kijk even naar je figuur en zoek het geschikte zomerjurkje. Heb je een appelfiguur, dan zal een A-lijn jurk jou flatteren. Bij een peerfiguur leg je beter de nadruk op de bovenkant, dus kies een jurk met een felle print of een kraagje. Ben je groot en heb je lange benen, dan is een lange jurk of een midi jurk echt iets voor jou. Gedaan met korte jurken die voor jou steeds té kort komen. Lang is nog steeds in de mode dus waarom zou je nog naar korte jurkjes grijpen?

De juiste accessoires

Kies voor mooie accessoires, die kunnen je outfit helemaal afmaken. Kijk even naar de outfit en de schoenen die je draagt en welke kleuren of patronen daarin voorkomen. Stem je accessoires hierop af. Draag je bijvoorbeeld een little black dress, dan kan een bijpassende zwarte handtas niet ontbreken. Bij een luchtig zomerjurkje hoort dan weer de raffia shopper van Prada. Dit is een echte statement piece voor op het strand! Nog een leuke strooien hoed op je hoofd en je bent niet alleen beschermd tegen de zon, maar ook ontzettend fashionable.