Omdat er zoveel vraag naar is…

Ik kreeg bijzonder veel vraag waar mensen de bovenstaande roze jas konden vinden. Om jullie allemaal makkelijk te woord te staan, geef ik in deze blogpost de link. Naast de link geef ik maar liefst 20% korting die je naar hartelust kan gebruiken op één van de collecties die Nakd Fashion te bieden heeft. 

We beginnen met het begin: de jas kan je via deze link vinden! Gebruik de kortingscode YENTL20 voor een korting van 20% op alle items van het merk NAKD!

Daarnaast kreeg ik ook vaak de vraag hoe ik roze combineer? In deze blogposts kan je 3 handige tips vinden om de zomer af te sluiten met de nodige roze toets. Ik ben héél benieuwd wat jullie tips zijn over het combineren van roze. 

  • Het fijne van de kleur roze is dat je ‘m gemakkelijk met denim kan combineren. Met je favoriete spijkerbroek, bij een spijkerjasje of een denim tuinbroek. Je krijgt direct een bepaalde nonchalance in je look. Fijn!
  • Donkerroze komt het beste tot zijn recht als je hem mixt met een lichte contrast kleur. Met met (of een andere lichte kleur) zal roze er namelijk meteen uitspringen. Je kunt je look nog stoerder maken door er een leren jack of biker boots bij te dragen.
  • Wil je all the way gaan en uitpakken? Ga dan voor een roze pak inclusief roze shirt. Met een compleet roze outfit maak je een echt statement en bovendien ben je in één keer klaar. Wil de zoete tint iets minder opvallend maken? Dan kun je over je blouse een zwart of wit blazerjasje dragen die de kleur iets minder heftig maakt. Maak je look af met en paar basic schoenen zodat je outfit er nog meer uitspringt.

Die laatste tip is typisch mij. Dat zie je ook in bovenstaande foto. You can never go wrong with a touch (or a lot) of pink. Liefs!