Heidi Klum x Lidl

New York Fashion Week én topmodel Heidi Klum: die combo lijkt wel perfect te kloppen. Een combo die ik van op de eerste rij mocht meemaken én een combo die voor mij énorm geslaagd is.  Heidi straalde, én dat verwacht je ook van zo’n model. Maar ze stond er, recht in haar schoenen en met een brede glimlach. Fier op het werk dat Lidl en Esmara samen met haar hebben kunnen creëren. Tijdens de twee uur durende show toonden Heidi Klum en 35 modellen alle 84 collectiestukken: van laarzen met panterprint en blazers met pailletten tot jacks van echt leder. Ik heb mijn favorietjes én ik ben vastberaden nieuwe looks te kopen, want alles is bijzonder betaalbaar. Maar er zijn meer voordelen van de collectie die Heidi samen met Lidl heeft opgezet. Even een overzichtje:

  • Zoals gezegd is de collectie bijzonder goedkoop. Prijzen lopen van 7 tot 20 euro, alleen het leren bikerjack is iets duurder dan Lidl-klanten gewend zijn, het kost rond de 50 euro. Yay!
  • De collectie wordt naast België, nog in 27 andere landen gelanceerd. In totaal zal ze verkrijgbaar zijn in meer dan 10.000 Lidl-supermarkten en online shops over de wereld.  De collectie ligt dus momenteel in de Lidl om je hoek!
  • Combinaties genoeg! De vele basisstukken laten zich zowel onderling als met de meer opvallende items uit de collectie zeer goed combineren. Je hebt heel wat basis stuks zoals shirts, basic rokjes en skinny jeansbroeken. De meer specialere stukken waaronder de enorm hippe leopardlook maken de looks ook écht af. Er zijn zoveel combinaties mogelijk, waardoor je telkens opnieuw met een gloednieuwe frisse look de deur kan uitstappen.
  • Lidl streeft naar hoogwaardige materialen en dat is opvallend in de collectie. De supermarkt feeling kan je niet terugvinden in de collectie. Ik probeerde alle materialen uit en had bij geen enkel item het gevoel dat het na amper één keer dragen een plekje in de vuilbak kon veroveren. En oh jawel, dingen in de vuilbak gooien door slechte kwaliteit kan bij heel wat merken die eveneens ook veel hogere prijzen hebben. Zo zie je maar dat goedkoop ook goed kan zijn.
  • Het leuke én vooral belangrijkste voor mij is dat heel wat vrouwen zich lekker gaan voelen in de collectie. Draagbaar voor elke vrouw die ergens nood heeft aan een sprekend stuk of gewoon aan nieuwe basics van goede kwaliteit. Ik ben fan!