Sporty look with Adidas

Vandaag de dag kopen vrouwen voor het eerst in de geschiedenis meer sneakers dan hakken. Dit is voor ons geen verrassing, want sneakers lopen nou eenmaal super lekker, zijn stylish en je hebt ze in allerlei soorten en maten. Scoor snel jouw favorieten voordat het te laat is, net zoals mij. Ga voor tijdloos, sportief én toch classy. Schoenen kan je nooit genoeg hebben (en zeker geen sneakers). Vandaag is wit, de kleur van de Adidassen waar ik zo verliefd op ben geworden. Amen to that! Zalando en ik zijn ondertussen beste vriendjes geworden: wat hou ik ervan om te bestellen vanuit mijn luie zetel en vooral te genieten van vooral alle schoenen waar ik uiteindelijk één (of nu ja, meerdere) van bestel. De service is top en verzending is bijzonder snel. Lekker!

White sneakers x Zalando

De basic witte sneaker is een must-have in jouw schoenenkast. Superfijn dat dit zo’n trends is, want ze zijn simpelweg te combineren met iedere outfit. Wat inspiratie tips: draag ze onder een kort zomerbroekje, maxi jurk of coole culotte. Een kleurrijke outfit met basic witte stappers zijn de perfecte combinatie deze zomer, maar ook tijdens het najaar blijven de sneakers sterk scoren. Wit blijft trouwens dit najaar, winter én zelfs komende zomer bovenaan de topkleuren staan.

Adidas love

Ik koos voor de superschattige Adidas sneakers die ik op de foto gebruikte als loopschoenen. Het gebeurt niet vaak dat ik sportief wil zijn, maar eens ik het ben, wil ik mijn sportief dagje compleet maken met de gepaste look maar vooral met de gepaste sneaker. Ik koom running shoes omdat ik ze aangenaam en comfortabel vind, maar denk stiekem altijd ‘draag ik ze ook buiten het sporten?’, omdat ik mijn sportritme door en door ken. Deze Adidas sneakers heb ik ondertussen voor het sporten, tijdens een dagje stappen in Parijs, tijdens mijn voorbereidingen voor de nieuwe collectie van Zeb en voor mijn complete trip in het mooie Montenegro gebruikt: getest én goedgekeurd zou ik denken.

Makkelijk mijn top sneakers terugvinden? Dat kan door te klikken op deze link. Ze zijn momenteel maar 45 euro, so be quick!