Happy spring vibes

Wij zijn de winterdagen al lang beu en verlangen naar de zomer. De zomertrends die we nu al gezien hebben bij bekende Instagram bloggers, doen me al helemaal watertanden. Ik volg alles op de voet. Bekijk vaak Pinterest, shows van andere landen die al voorlopen op de trends en natuurlijk kijk ik ook op naar bekende Instagram bloggers/influencers die me zo inspireren.

Ik heb leuke trends gevonden die allemaal te vinden zijn op 1 van m’n favoriete webshops, namelijk My Jewellery. Zullen we samen de trends overlopen?! Lees dan snel eventjes verder!

1. ALL WHITE

Ik ben grote fan van wit. Maar ook Instagram kleurt nu al wit, met de lente vibe. Sowieso 1 van de trends voor zomer maar ook lente: all white. Combineer een wit jurkje met witte sandalen of ga voor een witte broek met een toffe witte T-shirt. Er zijn ook bijzonder leuke shirts bij My Jewellery. Natuurlijk hebben ze ook een groot aanbod aan kleedjes, die je leuk kan combineren met een cowboy boot of een sandaaltje. 

2. DENIM

Wil je er deze zomer een beetje modieus bijlopen? Koop dan denim. Beperk je niet tot een broek, maar ga voor een salopette. Denim bloesjes, jumpsuits, vestjes … Deze zomer kan het allemaal. Ik ben grote fan van jeansjasjes. Die zijn zo de maaax! 

 

3. DE SEVENTIES 

De 70’s zijn helemaal terug deze zomer. We gaan voor meer prints, die wat meer in het oog springen. We gaan voor ruffle rokjes, jurkjes vol met veel prints en extra veel details. We willen zoveel items die in het oog springen maar toch ook een beetje nostalgie geven. Werk af met een zwarte riem, en een cowboy boot. Let’s go all the way en toch heel heel erg classy!

4. SWEATERDRESSES

Sweaterdresses zijn al een tijdje terug van nooit weggeweest, maar blijft deze zomer zeker een topper. Schaf je een sweaterdress aan en je bent helemaal klaar voor de zomer. Bij My Jewellery heb je er heel veel verschillende. Ik ben voor een effen roze gegaan. Die is lekker cosy. Daarnaast voor een grijze met een print. Ik voel me er zo comfy in. Toch is die outfit heel cool, uniek en volledig mee met de lente trends van dit jaar. Kleedjes zijn sowieso in deze lente en ook de zomer. Dus ook in sweater dress vorm! Wat is jouw favoriete kleedje van afgelopen jaar?

5. GEKLEURDE ARMBANDEN

Deze zomer staat voor kleur! Ga voor gekleurde armbandjes. Denk niet aan less is more, want zoveel te meer zoveel te beter. Ik maakte m’n selectie via My Jewellery. Gecombineerd met een sweaterdress is voor mij pure perfectie!

Tijd dus om te shoppen hé?!  

Dat ik al lang fan ben van My Jewellery bewijst deze blogpost. Klik eventjes door, véél leesplezier én shopplezier!