Apertiv’oooh!

Lekker eten is fijn, zeker wanneer je je vrienden bij je thuis kan uitnodigen voor een lekkere hap. Ik vind altijd het aperitieven het leukst. Gezellig samenzijn en de start van de momenten waarbij je lekker kan bijpraten. We doen vaak zo ons best om de ideale aperitiefhapjes te maken, maar eigenlijk kan je quasi een namiddag nemen om alles voor te bereiden. Ik ben niet zo’n keukenprinces én heb eigenlijk nog minder geduld. Zo kwam ik terecht bij Els en Bram die een eigen webshop Aperitiv’oooh onlangs online lanceerden. Een unieke webshop waarbij het draait om lekker aperitieven. Omdat het effectief een hele voorbereiding is, kozen ze ervoor alle leuke ideetjes te bundelen zodat iedereen een verpletterende eerste indruk kan maken door middel van het perfecte aperitief.

Ze stelden zorgvuldig een uitgebreid assortiment producten samen én bovendien blijven ze ook steeds uitkijken naar heerlijke drankjes, verrassende hapjes, nieuwe collecties serveermogelijkheden. Ik heb ondertussen heel wat lekker wisten testen. Mijn favorietjes van mijn bestelling vertel ik met plezier in deze blogpost.

Mijn favoriet is hun Vermout. Ik ben een Martini drinker en dat lijkt toch wel een beetje op deze Vermout. Toch is deze meer uitgesproken van smaak én kan je er heerlijke cocktails mee maken. Ik doe er soms wat cava bij, of wat Sprite. Ik ben een Sprite-fan dus ik probeer haast alle zelfgemaakte cocktails met Sprite. De Turmeon Vermout kan je vinden in zowel rood als wit. Het etiket is een soort van animatie die beweegt als je met de fles draait. Zalig écht om als cadeau te geven. Het is een vrij kruidig drankje, dat perfect is om de avond mee te starten. De wijn werd gearomatiseerd met 12 botanicals, waarvan kruidnagel, kaneel en alsem als de belangrijkste worden aangeduid. Toppertje!

Ik leerde ook voor het eerst Edelweiss gin kennen. De basis voor deze gin is water uit de historische Edelweissbronnen en graanalcohol van de hoogste kwaliteit. Een gezonde basis waarmee twintig zorgvuldig geselecteerde botanicals harmonieus worden gecombineerd. Je kan ‘m testen in een grote fles alsook in een kleiner flesje van 20ml. Samen met de Fever Tree Meditarrian tonic is dit écht momenteel mijn favoriete gin. Citruszeste , rozen, koriander, komkommer, rozemarijn, anijs en andere exotische vruchten geven deze gin zijn uitstekende smaak.

Zoete aardappel at ik ook zopas voor het eerst, uiteraard in de vorm van chips. Zoete aardappel, mét zonnebloemolie en zeezout is een heerlijke combo en voor mij perfect om allergische reacties uit te sluiten. De chips is trouwens ook geschikt voor mensen die gluten-intolerant zijn. By the way, de chips is ook een natuurlijke bron van vitamine A en vezels, maar ook vitamine C, mangaan en kalium. I’m not kidding you!

Daarnaast wil ik toch nog effe de heerlijke olijven ooit in de kijker zetten. Ik eet nooit olijven, maar deze vond ik écht de max. De Agoria Bio groene olijfjes zijn lichtgezouten én met de hand verpakt. Ideaal als snack trouwens, maar zeker als aperitief. Ik denk dat ik nog langer op de site kon blijven surfen, maar ik wil jullie vooral éérlijk zeggen dat ik dit één van de leukere en origineelste webshops van de afgelopen maanden vind. Meer info? Let’s check their website!

Adres: Luipegem 204, 2880 Bornem

Bel hen via +32 (0) 479 80 05 11 of mailen kan naar aperitivoooh@outlook.com