Turkey: Grand Park Lara

M’n tripje naar Antalya was heerlijk. Over Corendon én onze vlucht sprak ik gisteren al. We leerden ook één van de Corendon hotels & resorts kennen, daar we logeerden in het mooie Grand Park Lara hotel. Het hotel is zonder twijfel écht top. Je kent het wel: je zit te surfen op alle reissites én je komt plots een top hotel tegen. Althans dat denk je. Beelden bedriegen vaak. Voor de eerste keer had ik het gevoel dat de foto’s op de website helemaal klopte. Ik beleefde het gevoel dat ik een gekende foto van de reisorganisatie zelf online zette. Niets was minder waar: het hotel is net hetzelfde als de foto’s. Dat maak je als vakantieganger nu niet altijd mee natuurlijk.

Hotel life

Het leukste vind ik dat het hotel op 5 minuten lopen van het strand ligt. Aan het strand zijn trouwens de lekkerste cocktails te krijgen. Ik ben allergisch aan chloor, dus ik zoek altijd zo dicht mogelijk tegen het strand te zitten. Je werd als je de 5 minuten niet wou wandelen eveneens door een golfcabby gebracht. Het Grand Park Lara hotel is een all-inclusivehotel met 2 buitenzwembaden met glijbanen, een kinderbad, spafaciliteiten en een eigen zandstrand op 200 meter afstand. Het biedt kamers met een flatscreen-tv, airconditioning en een minibar én oh jawel het zicht is héérlijk vanuit haast alle kamers.

Lara is een fijne regio. Lara is een district van de Turkse stad Antalya. De plaats wordt soms het Las Vegas van Turkije genoemd omdat er veel thematische hotels staan zoals dit ook in Las Vegas voorkomt. Zo staat er onder andere een replica van het Kremlin van Moskou. Ik wist niet wat van Turkije te verwachten, maar ik was aangenaam verrast. Het lijkt echt een Amerikaanse bestemming, zeker wanneer de avondverlichting aangaat. Genieten tot én met.

Extra’s?

Tot de spafaciliteiten van het hotel behoren een Turks bad, een sauna en een fitnessruimte. Massages kunnen ook worden geregeld. Ik testte de combo massage uit: aromatherapie gecombineerd met een Thaise massage én afsluitend met een hotstone massage. Heaven. Je kan natuurlijk ook een partijtje biljarten of darten bij de accommodatie. WiFi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes en gaat zeer vlot. Het animatieteam organiseert de hele dag door diverse activiteiten. Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar is er een kinderclub, met een mini dierenparkje – zo schattig.

Meer weten? Corendon.nl is de place to be!