Rowenta keeps me cool

Super warme dagen passeerden, maar we hopen toch wel allemaal op zo’n warme zomer als we nu al mogen ervaren. Damn right, ik hou écht van die zomerse temperaturen die ideaal zijn voor mij. Normaal vind ik ons Belgenlandje écht wel te koud, maar aan de warme temperatuur kan ik makkelijk wennen. Warm weer overdag wil ook zeggen dat heel vaak de warmte binnendringt in je huis. Slapen doe je best niet veel, enerzijds door de hitte en jawel ook de muggen zijn ten huize Keuppens rijkelijk aanwezig.

Rowenta innovates

Rowenta komt deze zomer straf uit de hoek. Meerbepaald met hun Ultimate Protect, waar mijn ouders en ik écht dolverliefd op zijn geworden. Dat toestel is écht meer dan geweldig. De Ultimate Protect is een onklopbare ventilator tegen muggen en dat van die onklopbaar mag je letterlijk nemen. De exclusieve functie met anti-muggenvloeistof biedt een geweldige bescherming tegen muggen en de combinatie van ventilator en anti-muggenapparaat optimaliseert de efficiëntie. Geniet van het effect van een koude-luchtventilator terwijl je zelf dus verlost bent van de muggen. Klinkt goed? Yes, dat zeker en vast. Maar toch is een proef op de som toch altijd net iets spannender. Ik heb wel altijd zeer goeie ervaringen gehad met het merk Rowenta, dus op dat gebied had ik een safe gevoel. Maar toch bizar dat het de lucht kan zuiveren en verfrissen én tegelijk de muggen vaarwel zegt.

Hoe werkt dat nu écht?

  • De combinatie van de ventilator met vloeibaar anti-muggenmiddel zorgt ervoor dat je in huis en ’s nachts verlost bent van muggen, en het is nog efficiënter dan een muggenapparaat dat je in het stopcontact steekt. Dat laatste stinkt vaak bijzonder hard of is net iets wat elk moment kan verbranden. Ik moet het soms gebruiken, maar om eerlijk te zijn ben ik absoluut geen fan van muggenapparaatjes.
  • Diezelfde muggenapparaten moet je elke dag vervangen. Dat is dus niet het geval bij Rowenta. De vloeibare technologie is duurzamer dan de tabletten. Je hoeft de fles niet elke dag te vervangen: afhankelijk van het gebruik, kun je dezelfde fles gedurende een aantal weken elke nacht gebruiken. Chéck!
  • Je kan de koeling instellen: van héél koud, naar een frisse bries. Ideaal, handig én vooral deugddoend.
  • Handige tip die ikzelf écht belangrijk vond: pas de richting van de luchtstroom en de automatische oscillatie aan om de luchtstroom beter te verspreiden in de kamer. Zo blaast het bijvoorbeeld niet de hele nacht in je gezicht als je slaapt.

 

Héél tevreden van de Rowenta Ultimate Protect! Wat houdt jullie koel in de zomer?