Aruba: Boardwalk hotel

Aruba, de afgelopen week heb ik er veel over kunnen vertellen. Ik heb specifiek een maandje gewacht, om alles te laten bezinken. Ik vertelde jullie al over de safari tour, de flamingo beach maar ook ons hotel was zo goed dat het een eigen blogpost verdient. Ik ben superblij dat we in het Boardwalk hotel terecht zijn gekomen. Geen grote ketens, maar het typisch Arubaans gevoel. Dat gevoel dat je gewoon wil hebben als je naar zo’n verre bestemming trekt.

Je vindt dit hotel in de wijk Noord. Op loopafstand van het hotel vind je veel restaurants, winkels en onder andere het populaire Moomba beach. De ideale ligging – dichtbij héél wat leuke plekjes maar toch nog rustig. Ik heb elke morgen opnieuw gedacht: “Ik slaap hier zo goed én hoor hier echt niets van lawaai of straatlawaai!”. Daarnaast is het hotel bijzonder netjes, kleurrijk en de service is echt top.

Nog meer pluspunten?

Een oase van rust gecombineerd met een prachtige tuin. De Casita’s (soort van bungelows of kleine appartementen) zijn echt schitterend en het is vlakbij dichtbij het strand. De airco in de kamer deed flink z’n werk, de bedden waren superzacht en er is voldoende ruimte in elke Casita. Je hebt een heuse woonkamer met keuken, slaapkamer, aparte toilet én een aparte badkamer.

Het ontbijt was fijn én aangepast aan m’n dieetwensen. Het werd trouwens naar onze kamer gebracht, wat het bijvoorbeeld het perfecte hotel maakt om de honeymoon door te brengen.

De zaak wordt gerund door twee Vlaamse zusjes. Ik ontmoette Kimberly, die hoogzwanger was. Ze was bijzonder lief, oprecht én vol passie. Je zag aan haar dat ze geniet van haar leven op Aruba én dat ze trots is op het Boardwalk hotel. Terecht, want het is zonder twijfel één van de leukste plekjes waar ik al heb mogen logeren.

Adres:

Bakval 20, Palm Beach/Eagle Beach, Aruba

Contact:

http://www.boardwalkaruba.com/?utm_source=Tripadvi…