Bronson menswear

Mannenmode: dat is één van de thema’s die hier op Just Yentl gaat veranderen. Naast mannenmode willen Jeffrey en ik héél graag wat meer vertellen over onze favoriete producten, lifestyle stuff, lekker eten dat dé man kan maken en natuurlijk dus mannenmode. Deze keer hebben we het over Bronson.

Bronson is een Belgisch label dat staat voor tijdloze, kwalitatieve mannenmode. Hip, creatief maar toch met een klassevol gevoel vind. Het merk bestaat echter al een tijdje.  Ruim 40 jaar is Bronson een begrip in het middensegment. En mét succes, want na veertig jaar staat het merk nog altijd even sterk in de schoenen. Een beperkte oplage lamswollen pulls evolueerde naar een totaalcollectie waar de hedendaagse man zijn volledige outfit kan samenstellen. Jeffrey is helemaal fan van de kniebroeken die zo lekker zitten, maar vooral van goeie kwaliteit zijn en natuurlijk echt hip ogen. Een lichtblauwe broek, die toch net dat tikkeltje meer opvalt vind ik zalig. Ik hou van mannen die soms toch eens iets specialer willen aantrekken. Jeffrey staat écht wel met alles, dus echt zorgen om verkeerde styling moet ik me zeker niet maken.

Maar goed, back to Bronson!

Sinds 2015 is het label in handen van Lien en Miguel , een combinatie van creatief en zakelijk talent. Het duo kan rekenen op een ervaren team dat waakt over zowel de look en feel van het merk als de logistieke service die het bedrijf biedt naar de B2B klant. Ik sprak Lien een tijdje eerder over haar collectie en het viel me op dat ze volledig voor haar passie is gegaan: de mode. “We zagen een groeipotentieel voor beide merken en kochten de vennootschap die boven beide merken staat. Het is het geloof in de capaciteiten van mijn man, en zijn kennis van productie die mij de sprong heeft doen wagen om mee te gaan in het avontuur en mijn job bij Child Focus stop te zetten. Sinds die dag is het keihard werken waarbij vakantie iets is wat we vooral bij anderen zien voorbijkomen op de sociale media. Onze labels zijn onze passie geworden en dat stralen ze ook uit vind ik”, aldus Lien.

Bronson én het zusje van Bronson Four Roses zijn dus op en top Belgisch. Een merkje om te ontdekken dus. Wat vinden julie trouwens van Jeffrey zijn look bovenaan?