DYJC Code

Mannenkledij vinden: het is niet altijd makkelijk als lief. Ik vind het soms zo moeilijk me in te beelden wat Jeffrey graag draagt. Terwijl ik steeds meer begin te neigen naar excentrieke kledij, die ik maar al te graag combineer met iets meer basic stuks die de nodige sportiviteit uitstralen, is Jeffrey meer gewoon aan zijn vaste looks: hemdjes, een toffe jeans en shirts met een passende quote. Wel ik kwam via de Co Creation van Zeb terecht bij DYJC Code. De lijn van Dennis Praet in samenwerking met één van mijn beste vriendinnen Charlotte en de topper Yannick Nulens. Een team dat voor elkaar geboren lijkt te zijn. Ze leveren prachtig werk én top kwaliteit. Die combo moest ik aan de mannen thuis weten over te brengen en dat deed ik mét plezier.

Evolutie

De collectie is de afgelopen jaren énorm geëvolueerd. Ik volg hen al een tweetal jaren op de voet én vind hen steeds sterker uit de hoek komen. Zowel de shoots als de looks doen me elke keer opnieuw met verstomming slagen. Ze halen de beste quotes en statements uit de kast én scoren. Deze keer ook voor de ladies! Ik ben voorop gegaan én koos voor het sweaterkleedje Unstoppable dat ik tijdens mijn uitje naar Portofino droeg.

Kleurenpalet

Jeffrey ging tijdens de zomer voor de mooie, klassevolle zwarte polo gecombineerd met een baggy sweatpants van het merk op. Tijdens de wintercollectie zijn de kleuren uitgebreid en is er niet alleen zwart en wit in de collectie, maar ook kaki. Laat dat nu nét één van de kleuren zijn die ik Jeffrey heb laten ontdekken. Trots op Dennis en zijn team! De collectie is nu te verkrijgen bij Zeb en via Zeb online. Shoppen voor de boyfriend was nog nooit zo easy 😉