Golden Lakes Villages

Samen met m’n vriendinnen trok ik naar de Ardennen, gewoon om er eventjes tussenuit te zijn met de personen die ik héél graag zie. Mijn top vriendinnen Sarah, Charlotte, Hélène, Sofie en Aurelie waren allemaal van de partij. Sofie en Aurelie zijn speciaal voor mijn weekendje vroeger terug gekomen van hun reis, zo lief. De crew van Pink Ambition was trouwens ook van de partij, dus ons huisje in het mooie domein van de Golden Lakes Village zal je ongetwijfeld in de komende maanden op televisie zien passeren. Naast de gezellige tijd in het huisje gingen we ook kajakken én oh jawel, dat heeft de cameraploeg ook op beeld. Ik ben enorm benieuwd wat dat gaat opleveren, maar héy gelukkig zijn we niet omgekanteld want om eerlijk te zijn had ik daar toch énorm veel bang voor net voor we de kajak in moesten kruipen. En dat kruipen kan je ook letterlijk nemen. Maar goed, to be continued maar dan op Vijf 😉

Waarom zou je kiezen voor een villa bij de Golden Lakes Village?

Makkelijke vraag eigenlijk, want de villa’s bieden tal van mogelijkheden. Zelf ben ik niet zo’n fan van de Ardennen. Ik was er om eerlijk te zijn al geruime tijd niet meer geweest, dus ik was benieuwd hoe ik het verblijf zelf ging ervaren. Je komt er terecht in een oase van rust, maar toch leeft het domein. Je merkt dat iedereen het vakantiegevoel ervaart, maar met de nodige rust. Je verblijft er in luxevilla’s aan de oevers van het meer ‘la Plate Taille’. De omringende natuur met zijn vele wandelpaden en fietsroutes vormen het perfecte decor om heerlijk te ontspannen. Een ideaal vakantieadres voor een relaxweekend, midweek of weekverblijf. Op het meer kan je windsurfen of zoals ons kajakken. Bij goed weer is het zelfs ideaal om te werken aan je bruine teint.

De huisjes zelf zijn héél modern ingericht en bieden voor mij alle comfort aan die ik nodig had. We hadden drie slaapkamers: ééntje met stapelbed, ééntje met twee aparte bedden en eentje met een dubbelbed. De masterbedroom had ik samen met Hélène snel ingepalmd, want die had een prachtig zicht op het kleine meertje aan ons huisje. ’s Nachts is het er enorm rustig en kan je genieten op je terras van een laatste slaapmutsje. ’s Ochtends gingen Char en Sarah om ontbijt, de winkel was makkelijk te bereiken en had dagverse pistolets en croissants. Je kan nadien nog een lasergame doen met je vrienden of familie of je gaat zelf genieten in de wellness of in het aquaparadijs. Er is een tof restaurantje met zicht op het meer op 2 minuutjes rijden van het domein.

www.lacsdeleaudheure.be

www.ardennen-vakantievillas.be