Leukste cadeaus voor lekkerbekken

De feestdagen komen er zo stilletjes aan, en misschien heb je wel al zin om cadeaus te gaan verzamelen. Ga je voor de klassiekers, houd je je aan lijstjes of kies je toch voor iets helemaal nieuw? Ik zorg graag voor wat minder keuzestress en heb enkele toffe cadeaus voor lekkerbekken opgelijst.

Wijncadeau

Een echte lekkerbek geniet zeker van een lekker flesje wijn. Dus misschien is een wijncadeau wel iets voor hen? Zo kan je kiezen uit de bestsellers van een bepaald domein, een feestelijk pakket van Magnum flessen of zes klassiekers in een mooie houten kist. Als je het geschenk helemaal wil afmaken, kan je ook een wijncursus voor beginners erbij geven. Ga gewoon samen met je beste vriendin of vriend en geniet van een dag vol proeven en ontdekken! Wist je dat je dit zelfs bij je thuis kan doen? Zo krijg je meer inzicht in de verschillende soorten smaken en druiven, de beste combinaties van wijn met een gerecht en ontdek je manieren om je eigen smaakprofiel te verfijnen.

 

Maaltijdboxes

Natuurlijk is een receptenboek of een leuk aperitiefpakket wel fijn, maar waarom probeer je niet eens iets nieuws? Maaltijdboxes door corona een echte hit geworden, en wij snappen waarom! Makkelijk, snel en perfect om jezelf als kok nieuwe dingen te laten ontdekken. Je kan kiezen voor de klassiekers zoals Hello Fresh, of voor boxes te gaan met meer lokale ingrediënten of speciale combinaties zoals Marley Spoon of Foodbag. Het is het perfecte cadeau omdat je hen uitnodigt om eens iets nieuws te proberen, nieuwe smaken te ontdekken en leuke recepten uit te kiezen. Een maaltijdbox samen met een wijnpakket als cadeau is toch wel de crème de la crème?

Gepersonaliseerde cadeaus

Cadeaus met een leuke tekst of een naam, zijn net dat tikkeltje specialer. Een gepersonaliseerde keukenschort of een mes met initialen in gegraveerd, zijn dus altijd een goed idee. Zo voelen ze zich een echte chef in hun keuken!

Lekker etentje

Natuurlijk is een echte foodie het meest gelukkig op restaurant. Organiseer dus een lekker etentje in een fine dining restaurant in de buurt waarbij jij hem of haar naar huis brengt, of zorg ineens voor een gezellige overnachting achteraf. Op zoek naar wat inspiratie? Zo vind je bij stadsbon, diner cadeau, dinnergift of bongo wel wat toffe opties! En anders hoor je gewoon rechtstreeks bij je favoriete restaurant wat zij aanbieden.

Wat doe jij de foodie in je vriendengroep cadeau?