Hunkemöller: Doutzen Kroes

Processed with VSCO with f2 preset

Afgelopen week waren An-Katrien en ik te gast in Berlijn, waar de gloednieuwe ambassadrice van Hunkemöller werd voorgesteld. Het werd een topnaam, dat beloofden ze ons. Benieuwd als we waren gokten we er op los én ja, de nieuwe ster van het merk zat in ons lijstje. We gokten Gigi Hadid bijvoorbeeld, maar ergens geloofden we in de Hollandse schone Doutzen Kroes.

Een prachtige vrouw waar wij beide écht naar op kijken. Ze combineert haar carrière met twee kinderen en pendelt wekelijks van het ene land naar het andere. We spraken haar kort over de gloednieuwe samenwerking en natuurlijk over de eerste collectie:

“De samenwerking kwam tot stand in Amsterdam. Het was een beetje liefde op het eerste gezicht, want we wisten dat onze samenwerking een match zou zijn. De collectie is sexy, maar vooral ook draagbaar. Zelf vind ik kant een belangrijk item, waardoor je zelfzekerheid een ware boost krijgt. Zelf vind ik het corset een leuk extraatje, naast de ultrasexy lingeriesetjes.”

An-Katrien was bijzonder benieuwd hoe ze haar slanke lijn kon houden. We hebben ooit samen gekookt naar aanleiding van de release van Powerfood, het boek van haar zus Rens Kroes. Doutzen volgt de gezonde voedingstips, maar had toch nog wat extra tips:

“In Nederland neem ik bijvoorbeeld altijd de fiets. Ik geniet ervan, veel meer dan wanneer ik met de auto zou rijden. Daarnaast let ik op m’n voeding en hol ik dagelijks achter mijn twee kids aan. Nou ja, dat is wel meer dan voldoende geloof ik.”

De collectie bevat een musthave voor iedereen én ik ben al benieuwd naar de volgende collectie. Want jawel, this #NEWHKMSTORY is veelbelovend. Volg @doutzen en @hunkemoller zeker op Instagram, want ze posten sneakpeeks van de top collectie.