Holy XMAS message

Ik heb het lang moeten geheimhouden maar ondertussen zagen jullie mijn kerstkaartjes al online pronken met daarin een speciale boodschap. Ik heb namelijk fantastisch nieuws: er komt een tweede boek aan en daar ben ik bijzonder blij om. Het tweede boek zal de titel ‘On just my own line’ krijgen en zal mijn ‘online’ leven uit de doeken doen. Daarnaast gaan we ook dieper in op de influencing wereld, maar daarover later meer. Ik wou een originele manier vinden om de boodschap over te brengen. Niets cliché, of gewoon een poepsimpele post op mijn socials. Een boodschap waar ik gelukkig van kan worden, maar die ook mijn vrienden en mijn familie op een leuke manier te weten moeten komen.

Omdat de feestdagen steeds dichterbij komen, dacht ik meteen aan kerstkaarten. Ik deed dat vroeger vaak, een gepersonaliseerde kerstkaart maken. Dan knutselde ik met leuke foto’s en was ik zo fier mijn speciale boodschap te kunnen uitsturen. Nu 2018 alweer dichterbij komt, zijn die technieken hipper dan ooit. Ik kwam terecht bij Kaartje2go. De werking hier is simpel. Kies een mooie kaart, pas hem aan en verstuur ze direct naar je familie en vrienden. Eenvoudiger kan bijna niet. Ik krijg graag kerstkaartjes, maar versturen met een mega fijne boodschap is toch nog tien keer leuker vind ik. Ik ben dan meteen aan de slag gegaan omdat ik mijn kerstkaartjes tijdig wou afkrijgen.

Ik had nooit verwacht dat het creëren van mijn origineel kerstkaartje zo makkelijk ging zijn. De website is heel handig: je kan een eigen design uitwerken of kiezen uit basis elementen die je fijn op weg kunnen helpen. Een kerstwens verzinnen is niet altijd even makkelijk. Ik wil altijd zeggen dat het jaar dat gevierd zal worden vooral voor een goede gezondheid moet dienen. Dat is voor mij stap één, ook al is het best cliché. Voor mij was de kerstgroet eerder een onthulling aan mensen uit mijn omgeving dat ik de komende maanden heel vaak achter mijn computer ga zitten werken om een nieuw boek te realiseren. Eens alles klaar is, kan je je kerstkaart versturen door meteen het adres van je vrienden of je familieleden in te vullen op de site.

Ik heb nog enkele kaartjes over met mijn ultieme nieuws en wie weet wel enkele sneakpeeks waarover het boek effectief zal gaan. De eerste vijf mensen die me mailen via contact@justyentl.com, krijgen een persoonlijk kaartje in de bus van mij. Zelf aan de slag gaan en mij jouw favoriete boodschap sturen kan via deze link.

Ho ho ho, get on your own line – én binnenkort op die van mij want mijn boek zal volgende zomer in de winkelrekken liggen. To be continued!