Magisch slaapje

Een paar dagen geleden deed ik een blogje over Swiss Sense dat massaal veel reactie kreeg. We kregen heel wat vragen over de jubileumcollectie bij Swiss Sense. De collectie die ze op de markt brachten nadat ze dit jaar maar liefst 100 jaar aan de slag zijn als beddenmakers. Yes, je hoort het goed, 2018 is het jaar dat Diks Bedmakers, de familie achter Swiss Sense, maar liefst honderd jaar bedden maakt. Dat wil dus zeggen: honderd jaar ervaring, honderd jaar kennis en vier generaties beddenmakers zorgen ervoor dat kopers iedere nacht genieten van een sublieme nachtrust.

Boxsprings met een verhaal

Heel kort nog een paar antwoorden op jullie vragen over Swiss Sense en daarna natuurlijk ook nog een korte update hoe ver we staan met ons huisje! We gaan van start met een korte recap wat de jubileumcollectie nu eigenlijk wel is. Swiss Sense koos ervoor exclusieve boxsprings op de markt te brengen waarmee zij het 100 jaar in de kijker zetten. De Limited Edition boxsprings herken je aan het luxe label en het verfijnde design. Een collectie waar alle kennis en ervaring samenkomen in drie prachtige boxspringmodellen. Deze boxsprings worden compleet geleverd inclusief boxen, matrassen, topper, hoofdbord en poten. Wij kozen voor de Edition II, waar ik écht wel gek van ben. We slapen er ondertussen al een tijdje in en zijn écht bijzonder blij met het resultaat. Het oogt niet alleen mooi, maar we slapen heerlijk én ik heb minder last van osteoporose klachten. Mijn vorige matras was ietwat gedateerd waardoor mijn nekklachten er meer en meer waren. Super blij dus dat ook dat probleem met onze nieuwe matras verkrijgbaar bij Swiss Sense is opgelost. We hebben trouwens voor een medium matras gekozen. Je kan harder of nog zachter gaan, maar voor zowel Jeffrey als mij voelde de medium het best aan. We kregen ook wat vraagjes over de aankleding. Ik heb die eigenlijk volledig losgelaten en gevraagd aan de mensen van Swiss Sense of ze me daarmee konden helpen omdat ik zelf nog niet goed wist welke kant we uit wilden. We hebben beddengoed van Dixxius, dat echt lekker zacht aanvoelt én lang meegaat.

Daarnaast hebben we deze week nog een levering gehad van Desenio, die we nog moeten uitpakken én zullen showen via Instagram. Ook AEG is onze wasmachine én droogkast komen leveren. Wij hebben gekozen voor de 8000-serie, zowel voor de droogkast als voor onze nieuwe wasmachine. What’s in a name? Ik licht het even toe in bullet points!

  1. ÖKOMix-technologie plus het AbsoluteCare® systeem voor vederlichte wasjes. Zorgt eveneens voor de zachte en voorzichtige verzorging van uw meest delicate kledij.
  2. Je kledij lijkt met de hand gewassen en liggend gedroogd, wat voor mij héél belangrijk was.
  3. Ecologisch gezien zijn beide machines toppers!
  4. Kleuren, texturen en vezels worden beter dan ooit beschermd.
  5. Verschilende programma’s om alle soorten was makkelijker dan ooit te doen.

 

Kortom, we hebben de laatste dagen niet stilgezeten. We zijn op een paar dagen sterk gevorderd met ons ProjectYJ huisje en zijn super benieuwd naar jullie reacties. Hou ook zeker ons YouTube kanaal in de gaten, als je ook bewegende beelden wil zien van ons huisje. Wij zijn alvast dolgelukkig met het voorlopige resultaat!