Make your mark

Wat een tripje heb ik er de afgelopen week op zitten. Ongelooflijk! Ik denk dat ik kan spreken van een droomervaring én daar mag ik vanaf vandaag jullie eindelijk meer over vertellen in de eerste blog over het Make your Mark event @ het mooie Ibiza. We beginnen natuurlijk bij het begin.

Make your MARK!

Make your Mark is een event georganiseerd door het automerk Lexus. Lexus werkt creatief samen met de awardwinnende muziekproducent Mark Ronson voor de lancering van de supermooie én nieuwe Lexus LC. Een droomauto waar ik tijdens deze trip mee mocht toeren. Hoe mijn tripje verlief vertel ik zeker nog in komende blogs én natuurlijk gaan jullie ook mijn rit te zien krijgen op YouTube. Abonneren is absoluut een must, zodat je telkens een melding krijgt als we een nieuwe video posten. We zijn volop aan de video’s en aan de blogs aan het werken én hopen ze zo snel mogelijk online te zetten. Tijdens de fotoshoot van de campagne ‘Make your Mark’ in een industrieel warenhuis begon de samenwerking tussen Lexus en de man mét de prachtige hits.

Ik wil jullie zoveel vertellen over de trip, maar we pakken het stap voor stap aan. In de campagne, die zes maanden duurt, ‘Make Your Mark’ komt de muziek van Mark Ronson samen met het sensationele design van de nieuwe premium coupé. Het resultaat? Dé Experience Amazing waar ik de hele week over sprak op mijn sociale media!

Wij kregen de kans om te rijden met Lexus LC. Met een bang hartje, want de auto is way out of my league. Maar héy, een droomauto mogen besturen doet je hartje sowieso al sneller slaan. De eerste dag van de trip mocht ik samen met een professionele chauffeur rondtrekken in Ibiza stad. Die ritjes zijn we aan het verwerken in de eerste video, zodat jullie nadien de échte rit kunnen zien waar ik de Experience Amazing;

Lexus LC: tell me more

De specificaties van deze auto leg ik graag naast de andere facts hier voor jullie klaar! De Lexus LC 500, vanaf augustus 2017 leverbaar, is voorzien van een krachtige 5,0-liter V8-benzinemotor (351 kW/477 pk). De LC 500h is uitgerust met een Multi Stage Hybrid System, bestaande uit een 3,5-liter V6-benzinemotor, een krachtige elektromotor en een een lithium-ion-accu (264 kW/359 pk). De mensen van Lexus hebben me zo goed mogelijk proberen onder te dompelen in de autowereld. Niet veel mensen weten het van me, maar ik ben een echte autofreak. Mijn ouders die naar de garage gingen tijdens mijn jeugd, was een activiteit die ik niet wou missen. De testrit was een must, ook al vroeg ik soms vaak of ze nog wat extra toertjes deden. Ik zocht vaak meer informatie over de auto’s op en heb mezelf een beetje proberen bijscholen op dat vlak. Dat maakte het geheel natuurlijk extra speciaal voor me, omdat ik ergens al een beetje meer wist of Lexus en de Lexus LC voornamelijk.

And Mark?

De samenwerking met top artiest Mark Ronson is een plaatje dat voor mij helemaal klopt. “Ik werk graag samen met partners die innovatief en uniek zijn. Toen Lexus mij met het concept voor de campagne benaderde en ik de LC zag, voelde dat verfrissend en spannend. Ik werd aangetrokken door het idee inspirerende muziek te gebruiken om hiermee een speciale ervaring rond de auto te creëren”, aldus Ronson. Hij werkt héél inspirerend en is iemand die creatief wil zijn. Hij weet erg goed wat hij wil en dat waardeer ik aan muzikanten. Hij is sterk bezig met wat hij goed is, maar is niet bang van een nieuwe uitdaging. Mark Ronson was voor mij persoonlijk al een énorme inspiratie door zijn samenwerking met Amy Winehouse. Mijn favoriete artiest of all times. Ik bén en blijf echt gek van haar muziek en vooral van haar song ‘Valerie’, waarmee ze dus samenwerkte met Ronson himself.

De Lexus LC symboliseert een nieuwe fase van Lexus, die gaat over het creëren van een grotere synergie tussen engineering en design. En als je dan Ronson in deze campagne kan inbeelden: dan weet je dat je een Expercience Amzing gaat bekomen. Ik vond het een absurde rit, die jullie héél snel via YouTube gaan te zien krijgen. Ik kan écht niet wachten om ‘m jullie te tonen. Meer weten of Lexus én de campagne kan makkelijk via deze link!