NADA time

Een opgave is het voor mij wanneer ik op zoek moet gaan naar een lekker, verantwoord vieruurtje. Ik krijg vaak van vriendinnen te horen: “waaraan ben je ook al weer allergisch?”, omdat mijn lijst bijzonder lang is en haast niemand het kan onthouden.

Op restaurant moet ik ook telkens vermelden dat ik allergisch ben aan allerlei ingredienten én dan schieten de meeste zaakvoerders toch in paniek dat er kruisbestuiving is. Ik vraag meestal pure gerechten. Niet al te speciaal, gewoon lekker en basic, zodat ik met een relaxed gevoel aan mijn maaltijd kan starten.

Ik kwam in Nederland in contact met NADA Nothing Added. De naam deed me al meteen geloven in iets positiefs. Lekker zonder al te veel poespas zeiden ze me. Ik was meteen verkocht, ook al kende ik nog geen verdere details van het merk. NADA is volgens heel wat Nederlanders de snack van het moment en ik hoop stiekem dat die trend snel in ons Belgenlandje zal terechtkomen. Aan, Taco Schepers, de oprichter van NADA, zal het niet liggen; hij heeft de helft van zijn leven in Belgie gewoond en kan niet wachten om het ook hier te gaan verkopen.
NADA bevat geen kleurstoffen, geen toegevoegde suikers (ja, zeker super gezond!), geen conserveringsmiddelen én dergelijke. Ze willen niets liever dan dat je NADA omschrijft als puur. En zoals je hierboven las, is dat hetgene naar waar ik telkens opnieuw op zoek ben.

Naast pure producten ben ik te vinden voor creatieve merken, die willen innoveren. NADA past hélemaal in dit plaatje. De verpakking is bijvoorbeeld een knipoog naar een glossy magazine en het fruit werd gevriesdroogd. Bij deze innovatieve droogmerthode wordt uit 100% puur fruit alleen al het water onttrokken, terwijl kleur, smaak én voedingstoffen behouden blijven! En het wordt luchtig en lekker knapperig. NADA is ideaal tussendoortje voor onderweg , op het werk of gewoon op de bank.

Ik ben fan! Mijn favoriete snack binnenkort verkrijgbaar in België, maar als je niet kunt wachten om het ook te proberen dan kun je ze alvast online bestellen via www.nadanothingadded.com !