Team Tinne: give-away

Eindelijk was het zover: de finale van Steracteur Sterartiest. Wekenlang deden we van #teamtinne en wat was dat een onwijs fijne tijd. Ik moet jullie allereerst bedanken voor de steun die jullie Tinne hebben gegeven de afgelopen weken. Ze had een bomvolle agenda en koos er telkens ook moeilijke nummers uit, die haar telkens uit haar comfort zone brachten. Ze stond er ook effectief elke week. Ook VAGGA is een fantastisch goed doel dat ik de laatste weken ben beginnen volgen. Door mijn eetstoornis heb ik al een veertigtal psychologen gezien. De stap naar hulp is best al moeilijk, maar eveneens het prijskaartje kan hoog oplopen. Het feit dat Tinne koos dit taboe te doorbreken, maakte voor mij al dat ze een winnares was. Er zijn ontzettend lieve berichtjes over Tinne de revue gepasseerd op heel wat sociale media, maar ook jullie stemmen waren fenomenaal. Jullie lieve steun was ge-wel-dig, waardoor ik het idee kreeg om jullie te verwennen. Een weekendje Amsterdam, twee pakketten van The Body Shop en een op en top verblijf in Parijs waren de te winnen prijsjes. Ik wil liefst ieder van jullie de hoofdprijs geven maar helaas hebben we maar liefst 867 geldige inzendingen in totaal gehaald, voor alle vier de wedstrijden, waardoor dat echt zo onmogelijk is (Oops!)

De winnaars post ik in een blogje omdat ik op Instagram zelf dagelijks nieuwe posts heb, en de winnaars meteen verdwijnen in eender welke post. Ook Insta Story is telkens maar 24h, en ik wil iedereen de kans geven om de winnaars ten alle tijden te ontdekken. Via onlinenaamloten.nl zijn deze winnaars gekozen:

  • Corendon / Amsterdam: @estherbodequin
  • The Body Shop Musk pakket: @renate23
  • The Body Shop Robot pakket: @hassecelis
  • Weekendje Parijs: @jorismylemans

Blijf zeker op post via mijn Instagramkanaal want ook komende weken komen er nog heel wat leuke acties online, om zo toch meerderen van jullie te kunnen verwennen met iets leuks! Voor nu nogmaals dankjewel aan iedereen die gestemd en gesteund heeft. Massaal gestemd. Tinne is een topmadam die zich meer dan ooit bewezen heeft. Chapeau aan de hele crew, maar vooral aan die lieve lieve Tinne.