BVLGARI perfumes

Deze week gaat het op Just Yentl over parfums. Overmorgen komen jullie alles te weten over de nieuwste geuren voor mannen én voor vrouwen en dat in één van onze eerste video’s waar véél, maar dan ook echt veel gebrabbel aan te pas komt. Ik heb de boys des huizes voor de camera getrokken en onderworpen aan een blinde parfumtest. Hilarisch wel, maar eveneens handig om jullie de vijf nieuwste parfums te laten ontdekken. Eén van de nieuwe toppers vind ik toch BVLGARI en de Splendida geur.

Splendida

De Splendida’s zijn zeker niet onbekend in de parfumwereld. Het merk biedt een breed assortiment aan, waaronder mijn favoriet: de Jasmin Noir geur. Ik ben normaal niet zo’n fan van jasmijn, maar deze geur is verrassend goed. Sterk wel, maar daardoor blijft ie wel langer lekker ruiken. De vernieuwde klassieker is aangevuld met verrassende ingrediënten en verrijkt met onverwachte concentraties voor een langere geurbeleving die echt meteen opvalt. Als ik de parfum draag krijg ik meteen leuke complimentjes. Scoren doe je gegarandeerd. Ik heb trouwens bij deze geur ook maar één spray nodig om van ’s ochtends tot ’s avonds lekker te ruiken. Dat vind ik een bijzonder belangrijk punt, want parfums die in 1-2-3 vervliegen zijn een no go ten huize Keuppens. De geurnoten die je in de parfum kan vinden zijn een combinatie tussen verfijnde geuren maar ook geuren die écht specifiek zijn. Je moet er écht voor zijn natuurlijk. Zo is de jasmijn gecombineerd met gardenia en patchoeli. Om het zachter te maken zijn er ook tonkabonen aan toegevoegd die het voor mij wel écht af maken.

Aqva

Niet alleen voor de vrouwen is er wat nieuws van het merk. Ook de mannen krijgen een op en top geur erbij. Bvlgari Aqva Pour Homme is een frisse, aromatische en chique geur, en heeft elementen dat doet denken aan de frisheid van de zee. Zachte maar ook mannelijke geur die zorgt voor een oh-zo-positief gevoel. Frisse geur dankzij munt, citrus, jasmijn, geranium, oranjebloesem en kaneel. Met een mysterieuze en elegante toegift van amber, vanille, leer en ceder. Voor ieder moment van de avond, maar ook voor overdag heb ik Jeffrey hem laten gebruiken. De geur blijft eigenlijk tot de volgende ochtend ruiken. Voor een frisse geur vind ik het echt een topper, vooral door het specifieke karakter dat vooral mysterieus blijft. Zo’n geur waardoor ik begin te snuffelen dus. Beide geuren zijn te krijgen bij de betere parfumeriezaak.