Babyhuidje ook in de winter

Ik krijg heel vaak de vraag om terug wat meer te bloggen. Ondertussen ben ik toch terug wekelijks beginnen bloggen, maar stiekem wil ik daar terug meer werk van maken. Toffe, leuke blogs waarin ik jullie mening natuurlijk nodig heb. Tips, tricks maar ook leuke ideetjes om over te blogge, zijn zeker welkom via contact@justyentl.com. Daarnaast hou ik er ook van om in blogposts jullie vragen te beantwoorden. Eéntje kwam heel vaak terug én eindelijk is het zover: de blogpost is er nu! (yes, toch een beetje fier dat ik er aan begonnen ben!)

De winter is begonnen! Buiten is het koud en binnen zetten we allemaal de verwarming lekker hoog. Ik toch zeker wat ik ben echt een persoon die altijd (maar dan ook altijd) koud heeft. Die temperatuurverschillen en droge lucht zijn niet bepaald goed voor onze huid. De vraag hoe ik mijn huid verzorg krijg ik wel vaker, maar wat ik anders doe in de winter, kom je in deze blogpost te weten. 

Mijn tips om de winter te overleven!

  1. Smeren smeren smeren: Geef je huid een beetje meer crème. Ik smeer zowel in de ochtend als in de avond een extra laagje crème. Met een beschermend laagje kan je huid nét even wat meer hebben. Je brengt het vochtgehalte weer in balans en dat zie je: een glanzend en blozend huidje. Ook als ik in het vliegtuig stap, zorg ik voor dagcrème in mijn handtas. De lucht is daar zo droog en beschadigd mijn huid.
  2. Ik laat steeds vaker een bindweefselmassage doen bij Pascaud. Say what? Dé ideale oplossing voor een soepele, sterke huid. Je huid wordt weer sterk door je bindweefsel los te masseren. Bekijk het als een sportmassage, maar dan voor het gelaat. Ik kom hier later deze week op terug in een gloednieuwe blogpost enkel en alleen over de bindweefsel massage.
  3. Je kijkt er al de hele dag naar uit: een heerlijk hete douche als je thuiskomt. Maar pas op, het droogt je huid enorm uit! Ik probeer (!) toch een tikkeltje minder heet te douchen zodat mijn huid meer kan ademen. In de douche is het iets minder fijn, maar op lange termijn is dit de beste oplossing voor mijn huid!
  4. Lippen verzorg ik enkel én alleen als er Aloë Vera aanwezig is in de ingrediëntenlijst. Je lippen mogen niet droog zijn, maar door de kou heb ik meteen droge lippen mét de extra dosis velletjes: vre-se-lijk. Sinds ik énkel en alleen lipsticks gebruik met Aloë Vera zijn mijn lippen altijd kissable. Dat hoop ik toch. Vooral voor Jeffrey natuurlijk 😉
  5. Ik spray dagelijks hydra sprays! Je hebt er van Uriage, Pascaud én van The Body Shop. Zet het bij je op je bureau of neem het mee in de auto. Sprayen kan je zo vaak doen als je wil, zelfs op je haren. Hydrateren to the max denk ik dan!

Hopelijk kunnen deze tips je verder helpen de winter lekker, gezond én gehydrateerd de winter door te komen. Let’s do this!