Hotspot tip for you and your besties

Genieten met z’n tweetjes: écht iets waar ik naar uit kan kijken. Deze keer ging ik op stap met één van mijn beste vriendinnen Sarah. Het duurde maanden vooraleer onze agenda’s weer op elkaar ingespeeld waren. En ja, eigenlijk is het al leuk om vijf minuutjes samen te zijn met je besties, maar toch, zo’n uitstapje met twee is leuk en brengt genoeg tijd om bij te praten slash roddelen. Ik hou écht van naar de sauna te gaan. Ik ben een onzeker kippetje op dat vlak, dus ik zal sneller kiezen voor een privé sauna. Ik vond die, via een koppelsite waar je makkelijk een overzicht krijgt tussen de beschikbare wellness centra.

Via Sarah kwam ik terecht op Relaxy.be. Ik kende de website nog niet, maar door een kennis kwam ik meer te weten over de originele website. Ik werd meteen fan, want wanneer ik relax-wellness-sauna ergens zie verschijnen, word ik instant gelukkig.

Op Relaxy.be vindt je een overzicht van alle prive sauna, publieke sauna en wellness overnachting accommodaties in Vlaanderen. Met de eenvoudige zoekfunctie krijg je snel een overzicht van de beste zaken in de provincie van je keuze. Heb je nood aan ontspanning of wil je jezelf graag eens laten verwennen? Dan vind je op hier ongetwijfeld een leuk wellness arrangement dat volledig voldoet aan je eigen wensen. Liever een weekendje weg? Bekijk dan zeker de wellness overnachting pagina. Ik ging voor een privé sauna, niet al te ver van waar ik woon. Tremelo was voor mij de place to be. Zen Tremelo klonk meteen ‘relax’-proof. Ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar ik ben echt verkocht aan de wellness die ik bezocht heb. Damn right, ver-kocht!

Wat kan je verwachten?

 • Belevingsdouche met 4 verschillende waterstralen.
 • Verwarmd zwembad (32°C) en Jaccuzi (38°C)
 • Finse Sauna
 • Turks stoombad.
 • Gezellige salon-lounge.
 1. Verwarmd openluchtzwembad: Het zwembad had trouwens een mooie 32 graden en zorgde meteen voor de perfecte relaxatie. Het is buiten ijzig koud en de nodige opwarming kon ik zeker wel gebruiken.
 2. Jacuzzi 38°: helemaal achteraan kan je genieten met een glaasje bubbels van de jacuzzi die voor mij een massagetafel op zich was. Héérlijk!
 3. Finse sauna: ondertussen heb ik al genoeg verteld in alle blogs door de jaren heen dat de sauna mijn favorietje is.
 4. Belevingsdouches: Natuurlijk een topper nadat je uit de sauna of hammam komt. Damn, ik wou écht niet meer onder die heerlijke douche uit.
 5. Turks stoombad om helemaal ‘zen’ te worden: Sarah’s ultieme favoriet – zonder twijfel. Lekker ook voor de luchtwegen.
 6. Relaxruimte die de perfecte lounge vibes kan weergeven: Genieten van een hapje en een drankje, met een zelfbedieningsbar én kleine menukaart.
 7. Wist je dat de uitbaters iets verderop ook een tapasbar hebben? Je kan dus geloven dat de hapjes bijzonder goed waren.

Zen Tremelo zorgde voor de ideale uitvalsbasis om samen met Sarah weer te kunnen bijpraten. Ik kreeg de laatste weken heel vaak de vraag om meer te bloggen over hotspots die ik voor de volle 100% leuk wist te ervaren. Maar eerlijk: perfectie bestaat niet. Ik kan je écht gewoon met m’n hand op het hart vertellen dat ik het heerlijk vond bij Zen Tremelo/ Mijn plaatje klopte, want eventjes had ik tijd voor één van mijn beste vriendinnen en vergat ik een beetje de afgelopen weken die best wel stressy waren. Vonden jullie een hotspot blog leuk? En hebben jullie zin gekregen om Relaxy zelf te ontdekken? Makkelijk via relaxy.be!