DIscovery box again

Het is altijd feest als er nieuwe DIscovery boxen zijn van Di. Ik ben al héél lang fan van de Di winkels. Vroeger gingen we er steevast langs voor haarspeldjes, want die wou ik in alle kleuren. Nadien ging ik er voor make-up en andere beautyproducten. Maar Di houdt van vernieuwen en dat merk je ook wanneer je zo’n Surprise box krijgt. Een goed gevulde box met héél wat producten. Heel vaak merken ook die ik door die box leer kennen. Ik sta altijd open om nieuwe merken te gebruiken en kan ook oprecht genieten van een beetje me-time én dus heel veel producten testen. Di is sterk bezig én weet te scoren met unieke releases van toffe merken. Die releases willen ze nu laten testen aan de mensen die écht graag op de hoogte zijn van de nieuwste beautytrends. Het is natuurlijk altijd een beetje bang afwachten, maar om eerlijk te zijn heb ik al heel wat toffe boxen gekregen van het merk, die nog nooit eerder teleurstellend waren. Je zal eerder denken dat er écht te veel in box zit. Maar da’s natuurlijk leuk. Ook leuk om te krijgen of cadeau te doen. Deze maand was de box écht top. Er zat weer heel wat nieuws bij zoals de nieuwe geur van ’s Oliver die lekker ruikt, een vanille parfum die best wel universeel kan genomen worden als mijn favoriete producten waarover ik graag een kleine review plaats in deze blog.

Formula 10.0.6

Gek hé, die naam. Ik kende het merk al door Nederlandse blogs te lezen en wist dat het nog niet vaak ergens te koop was hier in ons land. Online werd het in andere landen blijkbaar al een hit, én na het testen van de producten was ik ook overtuigd: van dit merk gaan we nog horen. Al is het maar omdat de verpakkingen zo enorm leuk zijn! Over de geschiedenis van Formula 10.0.6 is weinig te vinden, behalve dat de producten in 1933 door een chemicus zijn gecreëerd speciaal voor de jonge en onrustige huid. De skincare lijn van Formula 10.0.6 streeft naar een egale en gezonde huid, op een vrijwel natuurlijke manier. Mijn favorietje in de lijn is de Best Face Forward. Je brengt ‘m aan op je gezicht mét water en masseert de substantie goed in. Met een washandje haal ik alle overtollig vuil weg. Best Face Forward reinigt erg goed, na gebruik voelt mijn gezicht heel schoon aan zonder dat het trekkerig aanvoelt. In deze face wash zit SLS, een reinigend/schuimend ingrediënt. Deze face wash bevat een aantal plantenextracten (passievrucht, kamille en groene thee) die de huid kalmeren en de talgproductie in balans brengen. Mijn gezichtje voelt super zacht aan én ik merk heel wat minder zwarte puntjes. Iets waar ik de afgelopen maanden echt wel mee sukkelde.

Park Avenue Professional

Een op en top Belgisch make-up merk is deze Park Avenue.  Ik was erg benieuwd naar de producten, een nieuw merk kunnen proberen maakt me altijd enthousiast. Park Avenue belooft een goede Europese kwaliteit voor budgetvriendelijke merken, dat klinkt alvast goed voor me. Ik heb een palletje met foundation, compact poeder, bronzer, terracottapoeder, blush én highlighter in één. Ideaal voor mij, omdat ik echt vaak reis en soms wel een overvolle zak aan make-up producten mee pak. De make-up is makkelijk aan te brengen. Hij dekt niet super hard, maar dat vind ik net prettig. Ik heb het graag als de make-up op een subtiele manier zichtbaar is op mijn huid. Wat ik wél moet zeggen is dat ik het palletje ondertussen een weekje heb getest én dat het best wel lang blijft zitten. Als ik ’s avonds nog iets wou doen, was mijn make-up nog best goed én deed ik maar een korte touch up. Dit palletje vind ik écht het toppertje uit deze box.

Dessange Paris

Dessange Paris is ondertussen een welbekend merk met een ietwat meer luxe uitstraling. Je haar beschermen tegen de hitte, zachter maken én vooral extra voeden: deze lijn biedt het allemaal aan. Maar hoe gaat het net in zijn werk? De zijdeproteïne die het product bevat heeft de kracht om direct in de materie van het haar te smelten om het glad en zacht te maken. Ze beschermt het haar tegen vochtigheid, maakt het haar langdurig glad en vermijdt kroes. Camelina olie, ultra voedend, wordt ook toegevoegd. Dankzij een bijzonder gelijkmatige bekleding die kroes sterk vermindert, brengt het kracht, gladheid en glans aan in de haarvezel. Het ruikt zo lekker én mijn haar voelt bijzonder zacht aan. Ik ben de producten ondertussen een weekje aan het testen en ik voel een merkbaar verschil. Vooral wanneer de conditioner op mijn haren zit, voel ik ze zachter worden en ben ik verlost van vervelende knoopjes. Die zijn écht bff met mijn haren én blijven maar toenemen. Maar thanks Dessange Paris om me ook van dat probleempje te verlossen.

De producten uit de Di Box kan je verkrijgen in de dichtstbijzijnde winkel in je buurt. Je kan snel de website van het merk ook checken via http://www.di.be/nl/