Laser 4 me

Ik heb het jullie nog niet eerder verteld, maar ik ben ondertussen aan mijn vierde sessie bij Laser 4 You. Nu hoor ik jullie meteen al denken: say what?! Maar vandaag vertel ik jullie graag meer over mijn ‘getting ready for summer’– move.

Kirsten Hulsmans is dé queen op vlak van laserontharing. Ze is al 20 jaar actief in het vak en brengt met Laser 4 You een prachtig concept met de beste service. Ze hecht er enorm veel belang aan dat iedereen de beste service en kwaliteit krijgt. Ze werkt met een top toestel dat mij meteen een veilig gevoel gaf. Het zag er professioneel uit, maar het voelde meteen ook professioneel aan. Resultaat was bij mij al na één beurt zo zichtbaar, dat ik effectief alle behandelingen wou doen. Vooraleer we de behandeling starten, wordt de behandelzone nauwkeurig afgetekend en, indien nodig, geschoren. Nadien wordt er al dan niet een behandelgel aangebracht, afhankelijk van het te behandelen gebied en het daarvoor te gebruiken handstuk. Afhankelijk van de zone, zal een volledige behandeling 10 minuten tot een uurtje in beslag nemen.Bij iedere laserpuls komt de exacte energie vrij om de haren veilig en efficiënt te kunnen vernietigen.

Natuurlijk had ik een beetje bang, omdat je echter niet weet wat te verwachten. Ik nam me voor enkel de oksels te laseren, maar Kirsten wist me te overtuigen om zowel de bikinilijn als de benen mee te laseren. Vooral mijn benen zijn nu al quasi perfect. De haargroei is er nog, maar énorm traag waardoor ik voorlopig zelf niet al te veel hoef te scheren. Ik voel me zekerder omdat ik niet vaak ongewenste haargroei heb. Ze werkt met de laatste nieuwe LightSheer Desire diode laser van Lumenis. Dit laser toestel wordt wereldwijd door medische professionals beschouwd als zijnde de beste en veiligste manier van permanent ontharen. Laserontharing met de LightSheer Desire is snel en comfortabel zowel bij mannen als vrouwen. Ja hoor, de mannen komen ook in aanmerking. De vernietigde haren zullen tussen de eerste- en de derde week vanzelf uitvallen.

Je eventjes geruststellen? Dat kan! De LightSheer diode laser van Lumenis mag enkel bediend worden door daarvoor opgeleide professionals zoals dermatologen en schoonheidsspecialisten en voldoen aan de allerhoogste eisen betreffende patiëntveiligheid.

Meer weten? Dat kan door Kirsten’s gloednieuwe website te bekijken via volgende link!