Stay safe met de juiste producten!

Lang geleden, maar helemaal terug mét een gloednieuwe blogpost! Ten tijden van Corona heb ik best veel tijd én veel zin om opnieuw te bloggen. Ik heb vooral heel veel zin om nieuwe dingen te testen, die m’n leven vanaf nu makkelijker, gezonder én gelukkiger maken. Zo heb ik recent een supplement gevonden dat m’n huid vanbinnen uit kan boosten. Ik zorg natuurlijk voor een goeie dagelijkse verzorging: reinigen, tonic, serum én dag of nachtverzorging. Toch begin ik meer en meer bij mezelf de eerste rimpeltjes te zien. Ik wil dus alles op alles zetten om die eerste rimpels zoveel mogelijk uit te stellen. Zo ben ik bij Vitasil terechtgekomen.

We krijgen allemaal op een zekere leeftijd te kampen met de eerste tekenen van ouderdomseffecten op onze huid. Gelukkig ondersteunen de biotine en zink in Vitasil Collagen Plus de stevigheid en elasticiteit van jouw huid van binnenuit. Biotine (vitamine B8) heb je nodig om energie uit eten vrij te maken. Verder speelt biotine een rol bij de vorming van vetzuren. Biotine draagt ook bij aan het behoud van een normale huid en normaal haar, en een normale werking van het zenuwstelsel. Zink is een belangrijk mineraal. Het zit in elke menselijke lichaamscel. Zink helpt het immuunsysteem. We hebben maar heel weinig zink per dag nodig maar zink is wel onontbeerlijk in de omzetting van meer dan 300 verschillende enzymen in het lichaam van de mens. Deze combo is dus ook écht ideaal om je huid de nodige boost te geven. De formule van biotine en zink is een formule die gebaseerd is op basis van collageen, bio geactiveerd silicium. Klinkt allemaal héél technisch natuurlijk, maar nu komt de leuke kant: de testperiode!

Ik heb de Vitasil Collagen Plus nu een tweetal weken dagelijks 2x genomen. Je meet de hoeveelheid vloeistof door het in het dopje te gieten, dat bovenaan je flesje zit. Ik had best wel een beetje schrik voor de smaak, want zo’n goedje klinkt natuurlijk niet lekker. De smaak is super neutraal – siroopachtig met een frisse toets. Geen hoestsiroop gevoel bijvoorbeeld. Ik nam het drankje altijd net voor ik ga ontbijten én voor m’n avondeten. Voor mij had het daarnaast geen vervelende bijwerken. Enkel positiefs want m’n huid zag er duidelijk véél gezonder uit. Gezonder in de zin van een mooie glow. Ik stond vaak op met een vermoeide huid. Heel dof, zonder glow. M’n huid voelt steviger en die glow is écht onbeschrijflijk zot hoe fel die nu aanwezig is. Zeker nu ik vaak thuis zit en weinig make-up draag, is die glow écht een mooi cadeau.

Je kan het meteen online shoppen bij NewPharma.be en Farmaline.be et een prijskaartje van 22, 95 euro. Doen!