YUN probiotics

YUN maakt huidverzorgingsproducten die revolutionair zijn omdat we werken met levende bacteriën. Wellicht klinkt ‘levende bacteriën’ heel erg vies, maar het gaat om bacteriën die iedereen van nature op zijn huid heeft, sterker nog zonder zouden we niet eens kunnen leven! Niet al onze producten bevatten levende bacteriën, maar drie van de vijf therapieën wel (de overige producten ondersteunen de goede bacteriën die van nature op onze huid aanwezig zijn). Alle producten beschermen je natuurlijk microbioom van je huid, dat is de beschermlaag op je huid die bestaat uit vriendelijke bacteriën (je darmen hebben ook een microbioom). Ik moest telkens als ik een antibiotica kuur naam telkens gaan voor probiotica. Ik denk dat ik nooit anders heb geweten dan dat mijn mama na mijn kuur van die vreselijke antibiotica pilletjes, die dagenlang nog op mijn maag lagen, me voorzag van een potje probiotica. Ik voelde me daar telkens door oppeppen. Waar ik wel beter werd door antibiotica, werd ik vermoeider en zat mijn energiepijl best wel laag. Door het gebruiken van probiotica is dat wél helemaal kunnen veranderen. Nu is er YUN die de probiotica ook op vlak van beauty naar ons toe brengen. Benieuwd? Ik vertel er graag meer over!

Wat zegt YUN?

Onze wetenschappers hebben meer dan 10 jaar research gedaan om deze goede en levende bacteriën effectief te laten werken in de producten. We willen juist werken met deze goede bacteriën om het gebruik van antibiotica te verminderen. Zeker voor mensen die last hebben van puistjes wordt antibiotica nogal eens voorgeschreven met alle bijbehorende vervelende bijwerkingen.

Dus?

Met de producten van YUN pak je niet alleen snel en effectief de symptomen aan van kwaaltjes als acne, voetschimmel en vaginale infecties. YUN lanceert daarnaast ook een uitgebreid gamma speciaal voor de dagelijkse huidverzorging. De meeste harde zeep- en verzorgingsproducten doden of verwijderen niet alleen de slechte bacteriën die de huidproblemen veroorzaken, maar ook de goede bacteriën op onze huid. Een sterk microbioom is essentieel om huidproblemen duurzaam te verhelpen en goede bacteriën zijn daarvoor noodzakelijk. Klinkt goed én natuurlijk, toch?!

Aan de slag

Ik ging aan de slag met de producten van YUN. Vriendelijke bacteriën, de zogenaamde probiotica, versterken de beschermende huidlaag en herstellen de natuurlijke balans van de huid langdurig. Goede bacteriën reeds van nature aanwezig op de huid, blijven daarbij in leven. De verzorgingsproducten bevatten geen schadelijke bewaarmiddelen en zijn daarom 100% veilig voor de huid. Daarom is het een must alle producten van de SKN verzorging te kiezen van YUN. Als je een optimaal resultaat wil hebben, dan kies je voor de voordelen van YUN. Ik moet toegeven dat ik absoluut geen idee had wat te verwachten van de producten.

De verpakkingen zijn fris, strak, modern en clean. Naast de SKN serie voor de gevoelige huid heeft YUN heeft vier andere productlijnen ontwikkeld:

  • ACN Teen, voor de jonge huid met acne
  • ACN Adult; voor de volwassen huid met acne
  • VGN, voor de vaginale verzorging
  • FNG, voor de verzorging van voetschimmel en andere voetproblemen

De SKN lijn bestaat uit een bodywash, een bodylotion en een gezichtscrème. Van de bodywash allereerst heb je niet zoveel nodig. Hij reinigt snel met water en een washandje. Je hebt meteen al een zachter gezicht. Ik voel ook dat mijn huid frisser aanvoelt. Irritaties heb ik bij het aanbrengen niet, ook al heb ik dat vrij snel bij zulke reinigingsproducten. Hij is van structuur heel licht en heeft een vrij neutrale geur.  De gezichtscrème dringt gemakkelijk in en voelt niet plakkerig aan. Reeds na de eerste week voelde mijn huid reeds goed aan en leek frisser . Ik had ook al minder last van kleine irritaties zoals zwarte puntjes. De bodylotion geeft me hetzelfde gevoel en geeft vooral een hydratatie op én top. Van die laatste ben ik énorm tevreden. Ik moet je stiekem ook meegeven dat ik VGN lijn heb getest. Misschien niet het meest voor de hand liggende om te testen én te reviewen. Maar ik kan erover best wel kort en krachtig zijn. Ik ben vaak de persoon die de vagina te veel wil wassen. Met zeep, wat soms wel kan prikken. Je denkt dat je huid aan de vagina gewassen is, maar eigenlijk is de huid aan de vagina niet opgewassen tegen de chemische producten. De VGN substantie voelt zacht aan en trekt makkelijk in, in je huid. Zeker wanneer je het afwast met water, voel je dat de huid aan en in de vagina zachter aanvoelt. Fan!

Meer weten via deze link!