Livia als wondermiddel

Misschien een ietwat persoonlijkere blog, maar omdat ik op mijn Instagrampost zoveel reactie kreeg, besloot ik dit onderwerp aan te kaarten. Ik heb bijzonder veel last van mijn menstruaties. Ik heb door mijn eetstoornis een lange tijd geen menstruaties gehad. Wanneer ik ze nu maandelijks heb, is de pijn haast ondraaglijk. Perdofemina zou het wondermiddel zijn, maar blijkt bij mij keer op keer niet te werken. Tot Livia bij me werd aangeraden. Say what? Livia is een klein apparaatje in een mooie felblauwe kleur. Bij mij is ie felblauw, maar je kan ‘m zelf stylen met een kleur die jij wenst. Zo wordt het toch echt persoonlijk, hé. Je krijgt bij aankoop ‘flower pads’ die je makkelijk kan aansluiten aan je machientje. Die flower pads komen dan weer op je onderrug of zoals bij op je buik. Je zet het apparaatje aan en kiest de gewenste druk via de + en de -. Het lijkt poepsimpel als ik het zo uittyp, maar dat is het ook echt. In no time is de Livia aangesloten op je lijf! (zorg natuurlijk dat het apparaatje is opgeladen via een micro USB-aansluiting)

Je krijgt elektrische pulsen die niet schadelijk zijn voor je lichaam. Je voelt die pulsen ook nauwelijks. Neem het van me aan: ik ben een vrij gevoelige op dat gebied. Ik sluit de Livia aan als ik in de zetel lig, maar ik ben er deze week ook mee naar het werk geweest. Blijft handig én goed op z’n plaats zitten. Je krijgt er een meeneemdoosje bij, waardoor je het effectief makkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Ik heb mijn regels altijd een paar dagen bijzonder fel. De pijn bleef na het gebruik vrijwel meteen weg. Ik las online dat enkele mensen extra hoofdpijn kregen door Livia, maar dat was bij mij niet het geval. Ik heb het toestel wel vrij vaak gebruikt afgelopen week, omdat ik bij de minste pijn meteen wou actief handelen. Ik voel altijd een paar pulsen binnenkomen, maar dat gevoel trekt vrij snel weg. Volgende maand test ik ‘m opnieuw en hoop ik op hetzelfde resultaat. Ik ben zo benieuwd naar jullie bevindingen!

Meer info:

Livia set – €159

Livia skin – €14,90