Omoda: sporty vs. classy

Online bestellen: ik vertel er hier misschien te veel over maar stiekem krijg ik toch bijzonder veel vraag van jullie wat ik nu online shop, wat volgens mij écht een musthave is of wat gewoon tijdloos en draagbaar blijft. Eén van mijn favoriete webshops op gebied van schoenen is zonder twijfel Omoda. De webshop leerde ik een paar jaar geleden al kennen tijdens de pressdays, die we twee keer per jaar resoluut volgen in het Antwerpse. Tijdens The White Dinner afgelopen seizoen stond ik effectiefoog in oog met Omoda en besefte ik dat ze bijzonder leuke bekende merken hebben maar die helemaal perfect combineren met een eigen merk maar ook met ietwat minder vindbare merken die toch ook wel bijzonder cool zijn. Ik zet een super bekend merk tegenover een merk waar je niet meteen aan denkt, maar wat meteen een belletje doet rinkelen. Mark my words babies!

 

Adidas

Om te beginnen ging ik opnieuw voor Adidas. Jullie weten nu ongeveer allemaal wel dat ik een fan ben vanaf het eerste uur. Deze keer ging ik niet voor de retrolook maar durfde ik het aan de Gazelle sneakers van het merk te bestellen. Ik vond ze in roze, dus mijn hart was meteen gesmolten. Die moest ik hebben. Je kent dat wel: eventjes blijven nadenken, snel boodschappen doen maar dan toch tegelijk naar je beste vriendinnen sturen of die sneakers wel bij je passen.. En jawel, het was een directe match. Besteld had ik ze. Iets wat met Omoda in enkele klikken én voor je ’t weet staan ze voor je deur. Leuk ook is dat de retourservice van Omoda bijzonder sterk is. Love it!

Kendall + Kylie

De fameuze zusjes Kendall + Kylie Jenner lanceerden in 2015 hun eigen modelabel. De collectie schoenen voor dames maakt Hollywood chic nu bereikbaar voor iedereen. De upper is van suède en de voering heeft een leatherlook. Te gek is de vetersluiting met zwarte rijggaten, dit geeft de vrouwelijk laars een stoere touch. Helemaal fan: klassevol, niet té duur en ze zitten vooral echt heerlijk. Ik ben het niet echt gewend om vaak hakken te dragen, maar deze zitten écht zo makkelijk dat je het haast niet voelt. Damn right, zowel zomer als winter een sublieme topper. De hele collectie kan je shoppen via deze link.