Get the look: Kylie van Eeckhaute

Ik volg ze al jaren op Instagram en elke keer opnieuw weet zij met haar collecties me te verrassen. De Antwerpse ontwerpster Kylie van Eeckhaute is geen onbekende naam in ons Belgisch modelandschap. Een jonge, creatieve én vooral gedurfde ontwerpster die de leukste sweaters, shirts en jurkjes maakt moeten we natuurlijk ook in de kijker zetten. Ik ben blij dat het eindelijk zover is én ik jullie mijn favoriete nieuwe item van haar collectie kan tonen. Ik hou van witte shirts, zeker in september vind ik ze leuk om te dragen omdat je dan toch nog net ietsje meer een gebruinde huid hebt van je vakantie.

Sweaters, rokken én jurkjes met veel pailletten én dat allemaal handgemaakt. Een schot in de roos voor de Antwerpse ontwerpster. De sweaters én shirts met verfvlekken gecombineerd met de pailletten zijn helemaal af. De stoffen die ze gebruikt zijn zalig. Zo hebben de sweaters in de winter de echte heerlijke fleece stof. En ja, ik heb zo snel koud én ik let daar altijd op.

Onder het motto “she who leaves a trail of glitter is never forgotten”, straalt het merk haar passie voor glitter uit, die ontstaan is bij het zien van de New Yorkse pailletstoffen. New York, the city of dreams. Glitter en pailletten zijn items die voor mij zoo belangrijk zijn bij het ontwerpen van mijn eigen collectie dat ik het fantastisch leuk vind hoe Kylie zelf aan de slag gegaan met stoffen én details. Big up for yu, Kylie!