Hoe combineer ik enkellaarsjes?

Jullie zagen het de afgelopen weken al: mijn blog gaat volledig Nederlandstalig worden. Omdat ik merkte dat het merendeel van mijn volgers liefst Nederlandse blogposts leest, koos ik ervoor helemaal over te schakelen. Ook mijn titels gaan vanaf nu in het Nederlands zijn. Vandaag ga ik verder in op een vraag die ik steeds vaker krijg via Instagram. Hoe combineer ik mijn enkellaarsjes?

Het dilemma: Wie vaker enkellaarsjes onder een broek draagt, weet dat je daar wel eens wat vragen bij kunt hebben. Draag je de broek in je laarzen of erover heen? Wil je een stuk been laten zien of juist niet? Het probleem met enkellaarsjes is, dat als je ze niet op je goede manier draagt, ze korte benen korter kunnen laten lijken en dikke enkels en kuiten dikker. Ai, meteen al héél veel vragen!

 

Ik heb een kort lijstje gemaakt met korte, maar krachtige tips die je alvast op weg kunnen helpen:

  • Draag geen dikke ondoorzichtige zwarte panty bij gekleurde enkellaarsjes.
  • Door broek en laarzen in dezelfde kleur te dragen, lijken je benen langer.
  • Een klein hakje laat je benen slanker lijken.
  • Ga voor matte materialen als je je voeten slanker wilt laten lijken, glanzende materialen tonen groter en breder.
  • Kies laarzen die niet te wijd zijn bij je enkel/kuit, dat onderbreekt de stroomlijn en maakt korter en dikker.
  • Laarsjes met een iets puntige neus, verlengen je benen optisch.

Ik ga helemaal voor kleur deze winter en koos voor deze rode boots die ik vond op de website van Manfield. Je kan ze via deze link meteen terugvinden. Ik shop wel vaker bij Manfield. Ik koop haast nooit meer schoenen offline, dus in een winkel. Ik hou van het online gegeven. Ik ben er dagelijks mee bezig, en ergens is het ook een beetje mijn job. Online geeft zo’n kick, een spannend gevoel en vooral altijd een dikke pluim aan jezelf als ze passen én helemaal je ding zijn. Dat gevoel had ik met mijn rode laarsjes van Manfield. Yay!

Wat zijn jouw favoriete enkellaarsjes?