Festivalproof met Sacha

Sandalen voor festivals vind ik leuk, maar classy schoenen voor een festival vind ik meer fashionable. Ga ik voor de typische schoentjes, of ga ik volledig uit de bol en kies ik een soort van hipster festivallook a là Yentl? Jammer dat ik hier geen poll kan doen, zoals op Instagram. Mijn keuze moest ik maken én ik koos voor… the classy gang!

Inspiratieloos?

Inspiratie haal ik telkens van Pinterest én van de foto’s die genomen worden op Coachella. Dit jaar was er weer een overvloed een leuke shots die écht niet te missen waren. Onder de brandende zon werden trends gezet en dankzij de eindeloze stroom aan foto’s op je sociale media feed wisten we meteen wat aangedaan om de komende zomerfestivals. Yay!

Musthaves

  • Metallic tattoos: Ja hoor, ze blijven hot! Kies voor gouden en/of zilveren tijdelijke tatoeages in geometrische vormen. Staat prachtig in combinatie met rinkelende arm-of enkelbandjes of bij een top met een open rug.
  • Hoofdjuwelen: Geen zin om je druk te maken over je kapsel? Laat je lokken lekker los en voeg een hoofdjuweel toe. Chic en o zo eenvoudig.
  • Get the statement: Niet alleen statement oorringen zijn du moment, ook een overdaad aan ringen in zilver, goud of turquoise staan prachtig bij je boho-festivallook.
  • Hoeden met een brede rand: Tijdens de zomer kan het best wel warm worden – zelfs in ons kikkerlandje – en wanneer urenlang in de zon staat/danst tijdens het optreden van je favo band of dj kan een zonneslag wel eens dichterbij zijn dan je denkt. Oplossing: een coole hoed die je niet alleen beschermt, maar je ook erg leuk staat.
  • Opvallende zonnebrillen, mét voorkeur de kleine scherpe versie à la Claartje Rose. Ik heb gekozen voor ééntje die ik vond op de website van Sacha én perfect zou gaan bij mijn festivallook.
  • De dunne riempjes: in Gucci stijl, of gewoon met een leuke kleur of caption. Ik koos voor de Gucci streepjes, ook gevonden op de website van Sacha én voor ééntje met LOVE opgedrukt. Big like!

Natuurlijk ben ik ook gegaan voor de meest classy shoes ever, die de outfit voor mij helemaal af maakte. Misschien niet de meest voor de hand liggende keuze, maar I love it. Je hebt heel wat keuze tussen verschillende perfect festivalproof items via de website van Sacha. Ook de sandalen zijn helemaal leuk voor festivals! Ik benieuwd naar jullie festivallook! Enjoy the summer y’all!