Socks for life

Sommige mannen durven zich écht te kleden. Uitdagend, uniek, creatief maar toch draagbaar en comfortabel. Toch heb je als vrouw altijd wel een bepaalde gedachte waarbij je gewoon denkt dat je het beter kan. Hem kleden zou de beste optie zijn, maar daar zitten we met het probleem dat de man dat natuurlijk niet altijd wenst. Mijn vriend heeft trouwens voor mij een hele coole look. Basic, maar soms met opvallende elementen. Zo heeft ie een vestje met legerprint dat mij écht helemaal ligt. Die combinatie klopt. Met één vestje kan hij zijn eigen look gewoon een beetje upgraden. Dat vind ik net zo leuk aan de look van Jeffrey. De basics die hij draagt, kan ik makkelijk pimpen. Ik deed dat bijvoorbeeld al door sweaters met opvallende tekst of een classy horloge.

Tell me more

De sokken trend vind ik zelf zalig. Speciaal mijn broek omplooien zodat je mijn sokjes met glitters ziet bijvoorbeeld. Een gescheurde jeans met netkousen onder is ondertussen ook weer hélemaal hot. Hot als in trendy, maar eveneens ook écht sexy. De sokken voor de mannen zijn ook meer uitgesproken en kunnen voor mij de look echt wel maken. Ik draag zelf als vrouw vaak de sokken van Falke. Ik kwam de sokken van Falke ook voor mannen tegen en besloot voor Jeffrey ook aan de slag te gaan. Samen met Falke ging ik een nieuwe look creëren die écht hip, trendy en toch draagbaar genoeg zou zijn. Eens ik Jeffrey kan overtuigen voor een nieuwe look, is ie ermee weg. Met deze trend is het gelukkig gelukt. Ik liet hem eerst de basic sokjes van Falke uittesten.

Sock it!

Waarom ik voor Falke koos maakte ik hem dan ook meteen duidelijk. Falke is al sinds 1895 toegewijd aan het ontwerpen van stijlvolle beenmode voor moderne mensen, wat vraagt om een vooruitstrevende benadering van de huidige trends. En dat gebeurt, want Falke zit er altijd bovenop, maar dat zou allemaal niets betekenen zonder kwaliteit. De filosofie van Falke is gebaseerd op ‘zero compromise’ op het gebied van functionaliteit en draagcomfort, en de hoogste kwaliteitsstandaarden gecombineerd met een geraffineerd ontwerp. De sokken zijn kwaliteit én kwantiteit gewoon één van de marktleiders voor me. Na de basic sokken vond Jeffrey Falke ook echt smaken naar meer.

Ik gebruik de webshop Hemd voor Hem die écht de leukste mannenmode weet te combineren. Je kan makkelijk doorklikken via deze link en meteen online beginnen shoppen.  Jeffrey ging meteen doorklikken naar de Falke herensokken en durfde al wat meer gewaagde combinaties aan te nemen. Ze gaan langer mee, maar ze blijven ook langer mooi. Falke sokken zijn een investering maar eveneens ideaal om een zwart shirt, een gescheurde zwarte jeans én basic sneakers te pimpen met een ietwat kleurrijker sokje. Witte sokken blijven voor mij niets, maar de sokken met print zijn top en spreken aan. Kleur moet kunnen én ik ben blij dat ook mijn vriend daarmee instemde. De webshop deed trouwens ons beide nadenken. We willen zelf wat weer samen online bestellen via de site omdat het duidelijk geordend staat en het makkelijk is om samen lekker vanuit de zetel te kunnen shoppen. Want offline winkelen én mijn vriend is geen match.