Brillenmeisje dankzij Kylie Minogue

I just can’t get you out of my head. Of ja. Ik kan beter zeggen. I just can’t get you of my head. De brillen van Specsavers vind ik écht verslavend mooi. Ik moet al sinds mijn vijfde brillen. Ik vond dat vroeger heel erg, maar nu eerder een luxe. Ik hoef geen brilletje op te zetten voor de show. Liefst gewoon puur en for real. Ik hou daarbuiten ook echt van zonnebrillen. Ik krijg vaak te horen dat ik minder moet poseren met een zonnebril, maar het geeft me dat zelfzekerdere gevoel dat ik echt niet wil missen. En geef toe: nu het zomer is moeten we daarvan echt profiteren. 

M’n eerste brilletje van Specsavers (zie bovenaan), had zoveel succes. Ik kreeg er vaak complimentjes door, dat ik besloot nog meer te bestellen. De website is super overzichtelijk en geeft je een duidelijke look and feel. Ben je niet zo voor online shoppen? Offline in één van de winkels kan ook. Tijdens mijn online zoektocht zag ik plots deze foto van Kylie Minogue opduiken. 

 

Ik ben zo’n grote fan van Kylie. Ik heb ooit tickets gewonnen voor haar concert. Ze kwamen me ophalen thuis in een feestbus, en er mochten maar liefst tien vrienden mee. Te crazy voor woorden. 

Ze introduceert haar eerste brillencollectie sinds kort bij Specsavers. De internationale popster heeft haar jarenlange ervaring in de mode ingezet om haar eerste brillencollectie voor Specsavers te ontwerpen. Hoe cool is dit? De Kylie Minogue Eyewear Collectie is geïnspireerd op haar eigen dagelijkse leven, en vooral waar en hoe ze haar brillen draagt. Het resultaat: een collectie die de persoonlijkheid van Kylie perfect weerspiegelt en die vooral heel classy, tijdloos en draagbaar is. Je merkt wel dat de collectie opgedeeld is in twee categorieën: glitter vs iets klassieker. Klassieker in de zin van meer draagbaar, glitter in de zin van meer in het oog springende monturen. Ik vind het bijzonder moeilijk te kiezen, omdat de collectie zo breed is en daarnaast ook heel betaalbaar waardoor ik denk om er twee te bestellen. Ik heb dus zeker jullie raad nodig!

We kiezen uit drie hoofdthema’s: modern classics, subtle bling en reinvented vintage.

  • De modern classics lijn bestaat uit klassieke monturen met een twist die veel mensen goed staan. Je kent dat wel, het tijdloze dat ergens heel makkelijk te dragen is. Je kan het met veel combineren en je durf-gehalte moet niet tot 100% gaan.
  • Subtle bling is het tweede thema. En ja dat is helemaal mijn dada. Glitter it all up, het leven dat Kylie altijd heeft gehad. Die glitter wou ze ook graag benadrukken in de collectie.
  • In het thema reinvented vintage heeft Kylie zich laten inspireren door klassieke designers en Hollywoodsterren uit de ‘Golden Age’. Je kan rekenen op iets meer glam, die gecombineerd wordt met het klassevolle gevoel. 

De Kylie Minogue Eyewear Collectie is nu exclusief verkrijgbaar bij Specsavers voor € 139,- en kun je via deze link bekijken. Zoals ik al zei heb ik jullie hulp nodig bij het kiezen van één van de modellen (of ja, twee!). Stuur een mailtje met jouw keuze naar contact@justyentl.com én help me kiezen uit deze prachtige collectie. De leukste inzending krijgt een beautypakket toegestuurd, dus go for it!